Sal. May 21st, 2024

‘Smoking Le Podcast’ adlı yeni bir podcast serisi başlatan Saint Lauren, ilk bölümünde Fransuz oyuncu Catherine Deneuve ile bir araya geldi. Deneuve ile yarım saat boyunca sohbet eden Fransız yazar Pascale Clark, ikonik rollerini ve hobilerini sordu.

Yves Saint Laurent’in yakın arkadaşlarından biri olan Catherine Deneuve, final defilesinde model Laetitia Casta ile birlikte yer aldığını anlattı. Aynı zamanda Saint Laurent’in Kreatif Direktörü Anthony Vaccarello ile Fas’ta Yves Saint Laurent’i onore eden bir festivalde tanıştığını anlatan Deneuve, Vaccarello’nun utangaçlığından ve sanatından etkilendiğini belirtti.

Oynadığı rollerin kendi yansıması olup olmadığı sorulunca, bu karakterlerin birer “zigzag” çizdiğini söyleyen Deneuve, özel yaşantısı hakkında konuşmayı sevmediğini belirtti. Halkın gözü önünde olmanın avantajları ile birlikte dezavantajları da olduğunu söyleyen Deneuve, “Benim hakkımda yaratılan imajın sahte olduğunu hissetmeden nasıl davranacağımı bilemiyorum,” dedi.

“Dünyanın en güzel kadını,” olarak tanımlanan Deneuve, bunun üzerinde bir baskı ve beklenti yarattığını anlattı. “Çekim dışında bile rahat davranamıyorum, her zaman kendime bakmak zorunda gibi hissediyorum” diyen Deneuve, bu tanımın her zaman zihnini ve aksiyonlarını meşgul ettiğini belirtti.

Saint Laurent’in gelecekteki ‘Smokine Le Podcast’ bölümlerinde Charlotte Gainsbourg, Laetitia Casta, Gaspar Noe ve Felix Maritaud gibi isimleri dinleyeceğiz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen