Cts. May 4th, 2024

Cilt bakım rutinlerimiz son yıllarda çok daha zahmetsiz ve sade bir hal aldı. Daha az ürün kullanıyorsak, kullandığımız ürünlerin daha çok içerik ile daha etkili olmasını bekliyoruz. Son yıllardaki ünlülerin güzellik markaları duyuruları sizi heyecanlandırıyorsa, bu habere çok sevineceksiniz! Çünkü Scarlett Johansson’ın The Outset adlı yeni güzellik markası güzellik ritüellerinizi sadeleştirecek ürünleri taşıyor olabilir.

Güzellik ve moda sektörü profesyoneli Kate Foster Lengyel ile bir araya gelen Johansson, cilt bakım koleksiyonunda sadeliğe yöneldi. Müşterilerin “komplike olmayanda özgürlük bulmalarını” isteyen Johansson ilk koleksiyonda beş ana ürün satışa sundu. Cilt temizleyici, serum, nemlendirici, gece kremi, göz çevresi kremi çıkaran The Outset, önümüzdeki haftalarda ise bir dudak losyonu satışa sunacak.

Sadece zahmetsiz bir bakım rutini sunmayan ama aynı zamanda zulümsüz bir şekilde üretilen The Outset ürünleri, komplike güzellik rutinlerinden uzaklaşarak tüm cilt tiplerine uygun günlük cilt bakım setleri sunuyor. Etkili, erişilebilir ve cinsiyetsiz olan The Outset, meyve özleri, vegan kolajen, skualen ve bakuchiol gibi içerikler ile formüle edildi. Tüm ürünlerde olan ‘Hyaluroset Complex’ içeriği ise markanın taşıyıcı öğesi olarak açıklanıyor. Hiyaluronik asidin botanik bir alternatif olarak hareket ettiği söylenen bu mucizevi içerik, Hindistan’a özgü bir bitki olan cassia angustifolia’nın tohumlarını içeriyor. Kalıcı nemlendirme sunan bu içerik aynı zamanda daha dolgun ve yumuşak bir cilt dokusu kazandırıyor.

Yeni markası hakkında Women’s Wear Daily’e konuşan Johansson, “Renk, koku ve cilt bakımını seviyorum. Bu kulağa biraz ezoterik gelecek ama gerçekten bunun üzerine çok meditasyon yaptım ve düşünmek için çok zaman harcadım. Cilt bakımı fikrine geri dönmeye karar verdim çünkü çok uzun zamandır sorunlu bir cildim vardı ve kendimi bu konuda özgüvensiz hissediyordum. Cilt bakımı güzellik rutinimin geri kalanının temelini oluşturuyordu. ve eğer cildim hakkında iyi hissetmiyorsam, hiçbir saç, makyaj ya da çekicilik bu duyguyu yok edemiyordu,” dedi.

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan The Outset, önümüzdeki aydan itibaren Sephora’da da satışta olacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen