Paz. May 19th, 2024

Kapak Fotoğrafı: @weworewhat / @rosiehw / @annabelrosendahl

Sonbaharın başlamasına az kalmışken, yeni sezonun en iyi elbiseleri şimdiden askılarda yerini almaya başladı. Doğal olarak şimdi hangilerinin alışverişe değer olduğunu değerlendiriyoruz. Listemizdeki ilkler, güncellenmiş trikolar, yenilikçi denimler, sonbahar desenlerindeki elbise formları…

Deri ve suni deri elbiseler, farklı siluetlerle karşımıza çıkarken; neon tonlar, sonbaharın geleneksel karamsar renk paletini değiştiriyor.

Alışveriş sepetinize eklemeye değer sonbahar elbiselerini görmek için ilerleyin.

KORSE İLHAMI
Korseden ilham alan detaylarıyla bu elbiseler, kesinlikle sonbahar konserine ve bir partiye layıklar.

ZARA
Poplin Korse Elbise
549,95 TL
zara.com

BATİK ELBİSE
Batik tekniği onlarca yıldır var olmasına rağmen, 60’lardan ilham alan baskı, yeniden ortaya çıktı ve temel bir baskı olarak yerini aldı. Batik bir elbise sadece renkleri ve zevkleri kutlamakla kalmaz, aynı zamanda sonbahar gardırobuna biraz ekler.

PROENZA SCHOULER
Mermer Jersey Balıkçı Yaka Batik Elbise
430 €
proenzaschouler.com

SONBAHAR ÇİÇEKLERİ
Sonbahar için farklı yorumlarda çiçekli bir elbiseler, her zaman en iyi seçimimizdir. Uzun bir deri çizme ile sonbahar modası cennetindesiniz.

MANGO
Çiçekli elbise
759,99 TL
shop.mango.com

SATEN ELBİSE
Saten kumaşın hissiyatını ve yüksek stilini artık hepimiz biliyoruz. Sonbahar serinliğinde anında daha çekici hissetmek için omuzlarınıza kaşmir bir hırka atın.

MAX MARA
Ares Saten Fitilli Midi Elbise
195 €
net-a-porter.com

BODYCON TRİKO ELBİSE
Triko elbiseler evrensel olarak sonbahar kahramanlarımızdır: gurur verici şekiller, çok yönlü dokular, sonsuz katman potansiyeli… Düz bir ayakkabı, spor ayakkabı veya uzun bir deri çizme ile kombinlenebilen bu vücudu saran trikolarla sonbahara hazırsınız.

H&M
Lastik Örgülü Elbise
619,99 TL
hm.com

BALIKÇI YAKA
Moda oyununuzu yükseltmek istiyorsanız, balıkçı yaka elbiselerinizi çıkarın. Balıkçı yaka elbiseler sonbahar ve kışın vazgeçilmez parçalarıdır ve asla modası geçmez. Çok yönlülüğüyle favorimiz olan bu elbiseler, gündelik kıyafetlerin bir parçası olarak veya ofis kıyafeti olarak iyi çalışırlar.

BERSHKA
Uzun Kollu Fitilli Midi Elbise
429,95 TL
bershka.com

VAZGEÇİLMEZ DENIM
Denim her sezon için vazgeçilmez bir tercih olduğundan, her zaman giymenin yeni ve heyecan verici yollarını arıyoruz. Bir kot elbise, gardırobunuzda olması gereken en iyi elbiselerden biridir. Giymesi kolay; bir bahçe partisi için kısa botlarla kombinleyin ya da hafta sonu brunch’ı için beyaz spor ayakkabılarla rahat bir stil yaratın.

ISABEL MARANT
Pelona Denim Mini Elbise
665 €
isabelmarant.com

POPLİN
Sonbaharda ne giyeceğinizden emin olmadan uyandığınız her gün, poplin elbiseler her zaman yanınızda olacak.

DIOR
Midi Boy Kuşaklı Elbise
2.500 £
dior.com

HAFİF KUMAŞ
İşte geçiş kıyafeti mücadelesinden daha fazlası… Tam yaz ve tam sonbahar olmadığında, tek ihtiyacınız olan hafif ve uzun kollu nefes alabilen bir elbise…

MARAIS STUDIO
Bianca Dress
2.600 TL
marais-studio.com

DERİ ELBİSE
Yeni sezonda deri stiller, yenilikçi siluetlerle karşımıza çıkıyor. 70’lerin batı ile buluştuğu stiller ilginizi çekiyorsa, deri elbiseler tam size göre.

CEREN OCAK
Kapitone Detaylı Deri Elbise
7.875 TL
cerenocak.com

NEON VURGU
Sonbahar partisi elbisesi demek, sessiz notalar ve muhafazakâr kesimler değildir. Sıcaklıklar biraz düştüğünde, vurgulayıcı neonlarla parti tutkusuna dokunun.

MASSIMO DUTTI
Saten Halter Yaka Elbise
1.799 TL
massimodutti.com

T-SHIRT ELBİSE
Sonbaharı mevsimsiz bir durumda geçiren veya teknik olarak yıl boyunca giyebilecekleri minimalist bir parça arayan herkes için…

COS
Relaxed-Fit Pamuk Karışımlı T-Shirt Elbise
79 $
cos.com

İPEK ELBİSE
İster işteki sunum günü, ister tanımlanması zor bir kıyafet kuralına sahip bir sonbahar düğünü için, ipek elbise bir zorunluluktur.

GUCCI
İpek Düşes Midi Boy Elbise
2.980 €
gucci.com

GÖMLEK ELBİSE
Yazlık sandaletleri, bilekte botlarla değiştirin ve sonbahar için zahmetsiz bir gömlek elbise stili elde edin. Mini elbiselerinizin ya da atletli kombinlerinizin üstüne ince bir dış giyim olarak da tercih edebilirsiniz.

FRANKIE SHOP
Yeşil Carla Çizgili Pamuklu Elbise
169 €
brownsfashion.com

PARTİ ZAMANI
Feminen formlu bir parti elbisesi, trendlerin her zaman onaylayacağı bir siluettir. Siyah ince çorap ile kombinlemeyi deneyin.

SAINT LAURENT
Laminasyonlu Jersey V-Yakalı Mini Elbise
2.690 $
ysl.com

EKOSE DESEN
Preppy stilin yükselmesiyle, ekoseler yeniden doğdu. Ekose elbisenizi gardırobun derinliklerinden çıkarın ya da mutlaka yenisini edinin. Loafer ve çoraplar ile kolej havası yaratın ya da biraz punk kontrastı için kalın tabanlı botları deneyin.

VERONICA BEARD
Copelyn Ekoseli Pamuklu Gömlek Elbise
419 €
mytheresa.com

KISA TRİKO ELBİSE
Esneklikleri ve farklı yapılarda örgüleriyle kazak elbiseler, 2022 sonbaharı ideal elbiselerin arasında yerini alıyor. Tüm sezon boyunca diz boyu çizmelerle ve hava çok soğuk olduğunda kabanla giyeceğiz.

LOULOU STUDIO
Camel Mini Yün Elbise
6.450 TL
beymen.com

METALİK
Bakışları üzerinde! Sonbahar görünümünüzü daha çekici ve etkileyici hale getirmek istiyorsanız metalik elbiseleri tercih edebilirsiniz.

OFF-WHITE
Cut-Out, Yuvarlak Yakalı, Metalik İşlemeli Elbise
1.357 €
farfetch.com

DESENLİ VE MİNİ
Küçük desenli elbiseler, bantlı topuklu sandaletler ile sonbaharın yıldızı oluyor. Gerçek sonbahar geldiğinde ise deri ceket, diz üstü çizmeler ve çoraplar onu daha serin geceler için hazırlıyor.

DOLCE & GABBANA
Siyah Zebra Desenli Mini Elbise
1.900 €
brownsfashion.com

YUMUŞAK DOKU
Sonbahar planınızda mum eşliğinde yeni bir kitap okumak varsa, sıcak ve yumuşak bir elbiseniz de olmalı. İsterseniz onu topuklu bir çizme ve ceketle evin dışında da giyebilirsiniz.

DVF DIANE VON FURSTENBERG
Yün Karışımlı Şal Elbise
493 €
harrods.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen