Cts. May 11th, 2024

Geçtiğimiz hafta sonu Zendaya’nın Oscar Ödülleri’nde ne kadar şık göründüğü hakkında söyleyecek kelimemiz kalmadı! Valentino’dan crop bir gömlek ve payetli bir maksi etek giyen Zendaya’nın stilinde bir dikkat çeken detay ise makyajıydı. Kıyafetinden çok makyajı konuşulurken, Zendaya’nın Oscar gecesi hazırlığından şaşırtıcı bir bilgi öğrendik. “Ara sıra kendi şeyimi yapıyorum” diyerek Instagram hikayelerinden bir paylaşım yapan Zendaya’nın makyaj sanatçısına Pazar akşamı izin verdiği ve makyajını kendi yaptığı öğrenildi.

Normalde kırmızı halıda gördüğümüz kırmızı ruj ve kedi gözü makyajından farklı bir yöne ilerleyen Zendaya, smokey göz makyajını taranmış kaşları, hafif bir bronzer ve dudak parlatıcısı ile tamamladı. Daha sonra Vanity Fair’in düzenlediği Oscar after-party’sine katılan Zendaya, Sportmax’tan giydiği takım elbisesini tamamlayan makyajı da kendisi yaptı!

“Daha sonra göz makyajımı değiştirdim,” diyerek ikinci bir Instagram hikayesi paylaşan Zendaya, ikinci kıyafeti için daha koyu metalik tonlar tercih etti. Lancome’un marka elçisi olan Zendaya’nın makyaj ürünlerinde hangi markayı tercih ettiğini tahmin edebiliyoruz!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen