Çar. May 1st, 2024

Yılbaşı günü belki de yılın en çok sevilen zamanı oluyor. Kocaman bir yılı geride bırakırken, yeni yılın getireceği yeni umutlar ve başlangıçlar ile herkesin içi mutlulukla doluyor. Ruhun gıdası olan müziği de bu akşamdan ayrı düşünmek pek mümkün olmuyor. Yılbaşını evde geçirmeyi tercih edenler bu sene çok şanslı çünkü en iyi yılbaşı şarkıları burada! Yılbaşı akşamınızı renklendirmek için seçtiğimiz bu eserleri, sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirirken dinleyebilirsiniz.

Yılbaşı denilince akla birbirinden lezzetli yemeklerin süslediği sofralar, çeşitli kutu oyunları ve koyu muhabbetlerin gelmemesi de pek mümkün olmuyor. İşte bu eğlenceli anlarınıza eşlik edecek pek çok şarkıyı sizin için araştırdık ve listeledik. Eğlenceli şarkılardan ziyade pek çok sakinleştirici ve huzur dolu şarkıları da bu çalma listesine ekledik. Bu sayede ruh halinize en iyi şekilde eşlik edecek şarkıyı dinleyip gecenin tadını çıkarabilirsiniz.

Listemizde sadece yeni yıl akşamında değil, akşam için hazırlık yaparken ya da gecenin sonunda da size mutluluk getirip yeni bir yıl için motivasyon verecek pek çok şarkı bulunuyor. Hem sofranızı hazırlarken hem yeni yıl ağacını süslerken hem gecenin sonunda uykuya dalarken… İçinizi ısıtacak bu şarkılar ile sevdiklerinize en iyi şekilde hazırlık yapabilir ve gecenin sonunda huzurlu bir uyku çekebilirsiniz.

Yılbaşı Şarkıları: En İyi Çalma Listesi 2023

  1. Bobby Helms – Jingle Bell Rock

  2. Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

  3. Wham! – Last Christmas

  4. Sia – Snowman

  5. Michael Buble – It’s Beginning To Look A Lot Christmas

  6. Ariana Grande – Santa Tell Me

  7. Justin Bieber – Santa Claus Is Coming To Town

  8. Sia – Everyday Is Christmas

  9. Eartha Kitt – Santa Baby

  10. Meghan Trainor – I’ll Be Home

  11. Dean Martin – Let It Snow!

  12. Celine Dion – Christmas Eve

Yılbaşı Şarkıları: En İyi Çalma Listesi 2023

1
Bobby Helms – Jingle Bell Rock

Jingle bell, Jingle bell! Öncelikle yılbaşı programımıza hoşgeldiniz. Sizler için hazırladığımız listenin ilk sırasında Bobby Helms’in meşhur ‘’Jingle Bell Rock’’ isimli eseri bulunuyor. Bu eğlenceli şarkıyı ve yeni yıl gecesini ayrı olarak düşünmek pek mümkün değil. Müziğin ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz!

2
Mariah Carey – All I Want For Christmas

Güzeller güzeli Mariah Carey’in belki de en çok bilinen şarkısı ‘’All I Want For Christmas’’. Bir kere dinleyenin bile aklında kalan bu parça, her yeni yıl gecesi en çok tercih edilen parçalardan biri olup listemizin 2. sırasında yer alıyor.

3
Wham! – Last Christmas

Çıktığı tarihten bu yana yeni yıl gecelerinin bir diğer vazgeçilmezi 3. sıradaki ‘’Last Christmas’’ oluyor. Wham!’ın 1984 yılında çıkardığı bu parça adeta insanın ruhunu dinlendiriyor. Sakin bir yılbaşı akşamında bu parçayı huzurla dinlemeniz mümkün.

4
Sia – Snowman

Ruhu dinlendiren bir başka parça daha! Sesiyle adeta insanı alıp başka diyarlara sürükleyen Sia’nın ‘’Snowman’’ isimli parçası, yeni yıl şarkılarını sevenler tarafından milyonlarca kez dinlenmiş durumda. Siz de bu parçayla gecenin tadını çıkarabilirsiniz!

5
Michael Buble – It’s Beginning To Look A Lot Christmas

Nerede kalmıştık! 5. sıramıza Michael Buble’ın ‘’It’s Beginning To Look A Lot Christmas’’ isimli eseri konumlanıyor. Slow müzik sevenlere adeta ilaç niteliğinde olan bu parçasız bir yeni yıl gecesi düşünmemek lazım! Siz de kendinizi müziğin ritmine bırakıp sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz.

6
Ariana Grande – Santa Tell Me

Ve 6. sırada Günümüzde oldukça ünlü bir sanatçı olan Ariana Grande’nin ‘’Santa Tell Me’’ isimli parçası bizi karşılıyor. Özellikle yılbaşı akşamına hazırlık aşamasına oldukça yakışacak olan bu şarkı insanı oldukça heyecanlandırıyor. Şimdiden söyleyelim; arkada bu şarkı çalarken yerinizde duramayabilirsiniz.

7
Justin Bieber – Santa Claus Is Coming To Town

Listemizin 7. sırasında Justin Bieber’ın ‘’Santa Claus Is Coming To Town’’ isimli parçası bulunuyor. Yeni yıl gecemize oldukça neşe katacak olan bu şarkı çıktığı yıldan günümüze kadar oldukça popüler olmayı başarıyor. Özellikle kutu oyunlarımıza heyecan katabilecek bu şarkı ile oyunları kaybetmek pek mümkün değil gibi görünüyor.

8
Sia – Everyday Is Christmas

8. sırada tekrardan Sia bizi karşılıyor. ‘’Everyday Is Christmas’’ isimli parça özellikle yemek sofralarınıza oldukça renk katacak. Bu şarkı arka planda çalarken resmen insana mutluluk veriyor. Bu mutluluk ile yeni yıl akşamınızın daha da unutulmaz bir hale gelmesi mümkün…

9
Eartha Kitt – Santa Baby

Hepimiz yılbaşı hediyelerine bayılırız. İşte bu şarkı, yılbaşı hediyesi istemekle alakalı! 9. sıramızda konumlanan Eartha Kitt’in ‘’Santa Baby’’ isimli bu parçasını hediyelerinizi açarken dinleyerek bu anınızı daha da keyifli bir hale getirebilirsiniz. Hediye seçme aşamasında da size eşlik edebilecek olan bu şarkı 1953 yılında çıkmış olmasına rağmen hala daha oldukça sık dinleniyor.

10
Meghan Trainor – I’ll Be Home

Listemizin 10. sırasında Meghan Trainor’un ‘’I’ll Be Home’’ isimli parçası yer alıyor. Dünya çapında milyonlarca dinlenmeye sahip olan bu eser, dinleyenler tarafından oldukça beğenildi. 2022 yılını geride bırakırken de oldukça dinlenecek gibi görünüyor! Sakin bir akşam yemeğine eşlik edebilecek bu parça adeta insanın içini huzurla dolduruyor.

11
Dean Martin – Let It Snow!

Listemizin 11. sırasına Dean Martin’in ‘’Let It Snow’’ isimli parçası konumlanıyor. Son yıllarda adından oldukça söz ettiren bu parça, yılbaşı akşamlarını da renklendirecek gibi duruyor. Dinlerken yerinizde duramayacağınız bu eğlenceli şarkı sizden tüm sevdiklerinize gelsin.

12
Celine Dion – Christmas Eve

Listemizin 12. ve son sırasında dünyaca ünlü Celine Dion’un ‘’Christmas Eve’’ isimli parçası yer alıyor. Sizden aşkınız olan veya aşkı olmanızı isteyeceğiniz kişiye gelecek olan bu parça hala daha adından söz ettirmeyi başarıyor. Umarız yeni yılda da aşk sizinle olur!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen