Paz. Eyl 15th, 2024

Zorlu PSM, 2022 yazına damga vuracak PSM Loves Summer konser serisine yeni isimler eklemeye devam ediyor. İngiliz indie rock kümesi Alt-J, 15 Haziran 2022’de Güçlü PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. Biletler 14 Aralık’ta passo.com.tr’de satışta.

Alt-J, PSM Loves Summer kapsamında Türkiye’deki dinleyicileriyle bir kere daha buluşmak için İstanbul’a geliyor! Haziran ayında Avrupa turnesine çıkacak küme 15 Haziran 2022’de Şiddetli PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak.

Müzik mesleğine “GarageBand” ismiyle bir üniversite kümesi olarak başlayan Alt-J, İngiltere’nin Leeds kentinde Gwil Sainsbury, Joe Newman, Gus Unger-Hamilton ve Thom Green tarafından 2007 yılında kuruldu. Gerçek ismi üçgen (delta) sembolünün bilgisayardaki karşılığı alt + j tuş dizisinden alan kümenin birinci albümü ‘An Awesome Wave’ Mayıs 2012’de Avrupa’da, Eylül 2012’de Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürüldü. Küme bu albümle 2012 İngiliz Mercury Ödülü’nü kazandı. Sainsbury, 2014’ün başlarında kümeden ayrıldı. İkinci albümleri This Is All Yours, 22 Eylül 2014’te yayınlandı ve Birleşik Krallık’ta direkt bir numaraya yükseldi. 2017’de küme üçüncü stüdyo albümleri Relaxer’ı yayınladı.

Alt-J 2015 yılında dünyanın en kıymetli şenliklerinden Glastonbury’de Pyramid Stage’de sahne alan büyük isimlerden biri oldu. Şu anda trio olarak çalışmalarını sürdüren Alt-J, indie rock, indie pop, arka rock ve folktronica cinslerinde dünya çapında sevilen kümeler ortasında yer alıyor.

Kaynak:

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen