Per. May 2nd, 2024

Anne Hathaway, Harry Styles’tan ilham aldığına inanılan yeni hayran filmi The Idea of You’nun kadrosuna katıldı. Hathaway, Robinne Lee’nin 2017’de yazdığı aynı adlı romanından uyarlanan filmde başrolü oynayacak. Harry’den ilham alan karakteri kimin oynayacağı veya filmin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

The Idea of You, sürekli büyüyen Harry Styles sinematik evreninin en son üyesi. Filmin yönetmenliğini Michael Showalter üstlenecek. Yıldız, 40 yaşında boşanmış bir anne olan Sophie’yi oynamaya hazırlanıyor. Sophie’nin kocası Dan, daha genç bir kadın için onu terk eder ve şimdi de 15 yaşındaki kızlarıyla Coachella gezisini iptal eder. Sophie, kalabalığa ve çöl sıcağına meydan okur ve kızını festivale götürür. Orada, en seksi erkek grubu August Moon’un solisti 24 yaşındaki Hayes Campbell ile tanışır. Hayat değiştiren hafta sonu, büyüleyici bir romantizme yol açar.

Hayes, eski One Direction şarkıcısı gibi, grubunun baş şarkıcısı olan genç ve İngiliz bir müzisyen olduğu için romanın Harry’den ilham aldığına inanılıyor. Harry ve Hayes de kadınlarda aynı zevki paylaşıyor, çünkü şarkıcı kendisinden 10 yaş büyük olan Olivia Wilde ile çıkıyor.

Robinne daha önce, “Bunun asla Harry Styles hakkında bir kitap olmaması gerekiyordu” dedi. “40 yaşına yaklaşan, cinselliğini geri kazanan ve kendini yeniden keşfeden bir kadının hikayesi olması gerekiyordu. Tam da, toplumun geleneksel olarak kadınları arzu edilir, yaşayabilir ve bütün olarak sildiği bir noktada…”

Kitap fikrini nasıl bulduğundan bahseden Robinne, şunları söyledi: “Birkaç yıl önce kocam iş için uzaktaydı ve geç saatlere kadar YouTube’da müzik videolarında bakıyordum ki bir çocuğun yüzüne rastladım. Hiç dikkat etmediğim bir grupta, hiç görmemiştim ve estetik açıdan o kadar mükemmeldi ki beni şaşırttı. Sanat gibiydi.”

Robinne şunları ekledi: “Bu çocuğun kim olduğunu bulmaya çalışarak yaklaşık bir saatimi Google’da geçirdim ve bunu yaparken sık sık kendinden büyük kadınlarla çıktığını keşfettim ve böylece tohum ekildi.”

Ünlü bir pop yıldızıyla olan ilişkisinin ötesinde yazar, okuyucuların başarısız bir evlilikten sonra kendini bulan bir kadının hikâyesine daha fazla odaklanmasını istediğini de açıkça belirtti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen