Cts. May 4th, 2024

Ariel, Migros ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle gerçekleşen “Kıyafet Bağışı Kampanyası” bu sene 10. yılını kutluyor. Kampanya kapsamında bugüne kadar yaklaşık 420 bin gereksinim sahibine dayanak olundu.

Ariel, Migros ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle gerçekleşen “Kıyafet Bağışı Kampanyası” “Bu yıl da 4 Kasım 2021- 4 Ocak 2022 tarihleri ortasında bağışlanan kıyafetler Migros Mağazaları’nda toplanıp evvel Ariel ile yıkanacak. Yeni üzere tertemiz olan kıyafetlerin, Ocak ayından itibaren Toplum Gönüllüsü gençler tarafından Türkiye’nin farklı bölgelerindeki gereksinim sahiplerine ulaştırılması amaçlanıyor. Üstelik bu yıl Ariel, kıyafet bağışlarına teşekkür olarak Ariel-Migros Ormanı’na fidan bağışında da bulunuyor.

Siz de paylaşmak istediğiniz her yaştan kıyafetlerinizi 4 Ocak 2022 tarihine kadar Migros mağazalarına götürün, Ariel ile tertemiz yıkansın ve gereksinim sahiplerine ulaşsın. Yaptığınız her kıyafet bağışı gereksinim sahibi çocukların mutluluğuna ve bağışınıza teşekkür olarak Ariel-Migros Ormanı’nda dikilecek fidanlara dönüşsün.

Ariel olarak on yıldır devam eden ve klasikleşen toplumsal hassaslık projesinin içinde oldukları için büyük memnunluk duyduklarını belirten P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya CMO ve Pazarlamadan Sorumlu Lider Yardımcısı Dr. Onur Yaprak, “Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz Kıyafet Bağışı Projesi’nin bu yıl 10. yılını kutluyoruz. Geçtiğimiz 10 yılda Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaklaşık 420 bin şahsa ulaşmanın ve muhtaçlıklarını karşılamanın memnunluğu içindeyiz. Migros mağazalarında toplanan giysileri Ariel ile tertemiz yıkayıp proje ortağımız Toplum Gönüllüleri Vakfı dayanağıyla gereksinim sahiplerine ulaştıracağız. Ayrıyeten bu yıl, kıyafetlerini bağışlayıp bize takviye olan herkese teşekkür etmek ismine Ariel-Migros Ormanı’na fidan bağışında da bulunacağız. Uzun yıllardır devam eden projemizde ortaklarımız Migros’a, Toplum Gönüllüleri Vakfı’na ve kampanya mühletince takviyelerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Migros Ticaret A.Ş. Süratli Tüketim Eserleri Pazarlama Yöneticisi Aysun Vakit ise “Migros olarak, 67 yıldır sunduğumuz üstün kaliteli hizmetimizin yanı sıra beşere, tabiata dokunan ve dokunduğu her alanda katma kıymet yaratan projelerimizle bir perakende markası olmaktan çok daha öte bir pozisyondayız. Bugüne kadar hayatın pek çok farklı alanına mana katan kıymetli projelere imza atmış bir marka olarak, 10 yıldır konut sahipliğini yaptığımız Kıyafet Bağışı Kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarımızda toplanan kıyafetler Ariel takımları tarafından temizlendikten sonra Toplum Gönüllüleri Vakfı aracılığıyla gereksinim sahiplerine ulaştırıldı. Bu uzun soluklu projemiz kapsamında bugüne kadar binlerce muhtaçlık sahibinin yüzünün gülmesine vesile olduk. Bu süreçte takviyelerini esirgemeyen değerli müşterilerimiz başta olmak üzere, iş ortaklarımız Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’na gönülden teşekkür ederiz. Ayrıyeten destekçilerimize olan teşekkürümüzü Ariel-Migros Ormanı’na fidan bağışında bulunarak, tabiata yaptığımız katkıyla taçlandırmaktan büyük memnunluk duyduğumuzu belirtmek isterim” açıklamasında bulundu.

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) İdare Konseyi Lideri Didem Duru ise, “Her yıl binlerce canlının hayatına dokunan projeleri hayata geçiriyoruz. Bu türlü manalı bir proje ile de birçok beşere dokunma talihimiz oluyor. Migros Mağazaları’nda toplanan ve Ariel ile temizlenen kıyafetleri Toplum Gönüllüsü gençlerin yeterliliği yayma güçleriyle gereksinim sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu projenin uzun yıllar daha devam etmesini diliyoruz ve takviye olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen