Per. Eki 3rd, 2024

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ulusal Süt Konseyi’nin süt litre satış fiyatında yüzde 46.8 oranında artırım tavsiyesi akabinde harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklar ve artan fiyatlar nedeniyle, Toplumsal Hizmet Dairesi Başkanlığı’nın belirlediği gereksinim sahibi ailelere katkı sunmak için fiyatsız süt dağıtımına başladı.

Süt paketleri konutlara teslim ediliyor

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşların kaygılarına derman olan Büyükşehir Belediyesi; çocukların istikrarlı beslenmesine, güçlü bir bağışıklık sistemi oluşmasına ve fizikî gelişimlerine katkı sunan sütten uzak kalmaması için süt paketlerini ailelerin konutlarına tek tek teslim ediyor.

Aileler Lider Çerçioğlu’na teşekkür etti

Ailelere teslim edilen süt temininden büyük memnunluk duyan aileler, hem bütçelerine hem de çocuklarının gelişimine katkı sunacak bu hizmetten dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu’na teşekkürler etti.

Başkan Çerçioğlu: Çocuklarımız için tüm fedakârlığı yaparız

Ülke genelinde yaşanan ekonomik zorluklardan en azından vatandaşlarımızın etkilenmemesi gerektiğini belirten Lider Hasret Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın alım gücünde yaşanan düşüşe daima birlikte şahit oluyoruz. Bunun yansıması bizlere gelen binlerce toplumsal yardım talebinden de rahatlıkla anlaşılabiliyor. Her geçen gün daha fazla yardım başvurusu alıyoruz. Bu taleplere, yani kaygılara derman olmak için halkçı bir anlayış ile belediyecilik yapıyoruz. Bu kapsamda Kara Kış Takviye Paketi hazırladığımızı evvelce duyurmuştuk. Bu yardımlarımıza ek olarak çocuklarımıza süt dağıtımını da başlattık. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız için tüm fedakârlığı yaparız.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen