Paz. May 19th, 2024

Blake Lively ve Ryan Reynolds ailelerini daha da büyütüyor.

Lively, onurlandırıldığı Forbes Power Kadınlar Zirvesi’ne payetli bir elbiseyle katıldı. Fakat bu sefer stilinden bahsetmeyeceğiz. Lively, tatlı bir sürpriz yaparak büyüyen karnını göstererek, dördüncü çocuklarını beklediklerini duyurmuş oldu.

Lively, onun ve Reynolds’ın 2016’da “yetiştirici” oldukları hakkında şaka yaptı ve büyük bir aileye sahip olmak istediklerini ima etti. “Beş çocuktan biriyim” dedi sonra. “Kocam dört kişiden biri, bu yüzden resmi olarak yetiştiriciyiz. Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz, size çocuklarımızdan bazılarını vereceğiz.”

Lively ve Reynolds’ın üç kızı var: James, 7; İnez, 5; ve Betty, 2. En son Ekim 2019’da Betty, ailelerine katıldı.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

ELLE Magazine (@elleusa)’in paylaştığı bir gönderi

Lively ve Reynolds, çocuklarının fotoğraflarını sosyal medyalarında göstermemeyi seçerek ailelerinin mahremiyetini korumayı tercih ediyor. Lively bu kararı 2016’da açıkladı. Çift, çocuklarının da kendileri gibi normal bir şekilde büyümesini istiyor.

Lively, “Ryan güzel, normal bir şekilde yetiştirildi ve çocuklarımızın bizimkiyle aynı normal yaşama sahip olmasını istiyoruz” dedi. “Sahip olduklarımızı asla onlardan çalmak istemeyiz çünkü kendimizi gerçekten bencil hissederiz.”

Magazinlerle ilgili olarak Lively, “Bununla hiç uğraşmak zorunda kalmamayı tercih ederim, ama içine girdiğimiz yaşam tarzını biliyorduk ve bu zor olsa da… çocuğumuz olduğunda bu başka bir şey.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen