Cum. May 3rd, 2024

Son birkaç yılda ünlülere ait güzellik markalarında bir artış gördük ama Ciara henüz partiye katılmamıştı; şimdiye kadar…

Şarkıcı, paylaştığı bir Instagram gönderisinde takipçilerini ve dünyayı yeni güzellik markası “OAM Skin” ile tanıştırdı. İsminin açılımı “On a Mission” anlamına gelen seri, cildin parlaklığını artırmaya odaklanan 5 üründen oluşuyor.

Cilt bakım ürünleri arasında C Vitamini Nemlendirici Temizleyici, C Vitamini Parlatıcı Pedler, %20 C Vitamini Parlatıcı Serum, C Vitamini Göz Canlandırıcı ve C Vitamini Parlaklık Nemlendirici yer alıyor. Fiyatlar 28-62 dolar arasında değişiyor.

Ciara’nın cilt bakım serisi OAM Skin, 15 Eylül’de OAMSkin.com’da piyasaya çıkıyor.

Ciara, ürünleri çeşitli cilt tonlarında 96 kadın üzerinde test etmek için kurul onaylı dermatologlardan oluşan bir ekiple çalıştığını söylüyor. “Bunun bugün cilt bakımında gerçekten eksik bir parça olduğunu söyleyebilirim” dedi. “Bu ürünler tüm cilt tipleri içindir, bu yüzden her cilt tonunda çalışmak istedik.”

Ciara, koleksiyondaki C vitamini için “Korumaya yardımcı olur. Düzeltmeye yardımcı olur. Önlemeye yardımcı olur” diyor. “Size her zaman aradığınız parlak cildi vermek için o C vitaminine ihtiyacınız var.”

Ciara’nın OAM Skin’i, 2022’nin 12. ünlü güzellik markası duyurusunu işaret ediyor. La La Anthony, Scarlett Johansson, John Legend, Winnie Harlow, Hailey Bieber ve daha fazlasının olduğu listeye katılıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen