Cts. May 4th, 2024

Dakota Johnson’ın imzası haline gelen kahverengi saçları ve mükemmel kakülleri çoğumuza kakül stili için ilham kaynağı oldu. Dakota Johnson’ın zahmetsiz bir şekilde harika saçları olmasını kıskanıyor muyuz? Eh biraz! O nedenle Johnson’ın en yeni fotoğraflarını gördüğümüzde oldukça şaşırdığımızı itiraf etmeliyiz. “Dakota? Bu gerçekten sen misin?” dedirten yeni fotoğraflarda Johnson’ı şu ana kadarki en kısa saç stili ile görüyoruz. Üstelik bununla kalmıyor, Johnson artık sarışın!

View this post on Instagram

A post shared by ILoveDakotaJohnson (@ilovedakotamjohnson)

Saçlarını kısaltsa ve boyatsa da ikonik kaküllerinden vazgeçmeyen Johnson, bize ‘Barbie’ stili temasını yansıtıyor. Daha önce de sarı saç deneyen Johnson, ilk büyük film deneyimi olan ‘The Social Network’ filminde sarışındı! Bundan sonra daha birçok filmde yer alan Johnson, çoğunlukla uzun ve kahverengi saçlarıyla karşımıza çıktığı için bunu tamamen unutmuş olmanız çok normal. Johnson’ın sarı saçlarıyla annesi Melanie Griffith’i andırdığını da söylemeden edemeyeceğiz.

Johnson’ın yeni saçlarını ne kadar çok beğensek de, bu stilin yeni bir film olduğunu söylemeliyiz. Kısacası Johnson’ın bu saçları geçici… ‘Daddio’ adlı yeni filmin setinde görüntülenen Johnson’ın bu saç stilinin sadece yeni karakteri için olduğunu tahmin ediyoruz. Ancak yine de platin sarılarının ünlü dünyasında oldukça popüler olduğu kesin! Kısa bir süre önce Bella Hadid ve Vanessa Hudgens de oldukça açık tonlara yönelmişti. Tesadüf mü? Pek sanmıyoruz!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen