Per. Mar 28th, 2024

Birbirine uzak pozisyonlarda çalışanlar için dijital dönüşümü mümkün kılan Dynabook’un LTE ilişki seçeneğine sahip yeni akıllı gözlük tahlili dynaEdge DE200 tanıtıldı. Windows 10/11 Pro işletim sistemine sahip dynaEdge DE200, 11. Jenerasyon Intel® Core™ işlemci seçenekleriyle gelişmiş güç ve tam performans sağlıyor.

  • Birbirine uzak pozisyonlarda çalışanlar için dijital dönüşümü mümkün kılan Dynabook’un LTE temas seçeneğine sahip yeni akıllı gözlük tahlili dynaEdge DE200 tanıtıldı.
  • Windows 10/11 Pro işletim sistemine sahip dynaEdge DE200, 11. Kuşak Intel® Core™ işlemci seçenekleriyle gelişmiş güç ve tam performans sağlıyor.

Dynabook, yeni kuşak yüksek performanslı Windows 10/11 Pro taşınabilir uç bilişim aygıtı dynaEdge DE200 ile dynaEdge AR (Assisted Reality – Takviyeli Gerçeklik) tahlilini güncelledi.

Uç bilişim pazarı, COVID-19 üzere faktörlerin tesiriyle geçtiğimiz yıl değerli ölçüde hızlandı. Bu hızlanmayla bir arada BT karar vericilerinin yarısından fazlası (52), uç bilişimle ilgili satın alma kararlarının artık salgın öncesine nazaran çok daha değerli olduğuna inanıyor*. Öbür taraftan çalışanların büyük kısmı (70), dayanaklı gerçeklik (AR) teknolojisinin kesimlerinde hafif ya da kıymetli seviyede yeniliklere neden olacağına inanıyor*. Dayanaklı gerçeklik (AR), artık yapay zekâ (AI), objelerin interneti (IoT) ve siber güvenlikten (GlobalData) evvel en yenilikçi gelişen teknoloji olarak kabul ediliyor. IDC’nin 2024 yılına kadar uç noktalarda takviyeli gerçeklik uygulama sayısında 800’e varan artış öngörüsü, uç bilişim altyapısı etrafında inovasyonlar ve adaptasyonların teşvik edileceğini gözler önüne seriyor.

Yeni dynaEdge AR tahlili, günümüzün daima gelişen çalışma ortamlarında işletmeler için verimliliği, bağlanabilirliği ve güvenliği artırırken taşınabilir çalışma ortamlarında rahatça kullanılabiliyor. Aygıt en uzak pozisyonlarda dahi arıza tespit ve tamirat senaryolarını, bilgi paylaşımını, iş birliğini, bilgi toplamayı, bilgi işlemeyi kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor.

4G LTE, en yeni 11. Jenerasyon Intel® Core™ işlemciler ve Edge AI dahil olmak üzere yeni geliştirmeler, aygıtın inançlı işletim sistemiyle kurumsal ortamlarda üst seviye güvenlik ve tam mobilite sağlıyor:

  • 4G entegrasyonuyla daha süratli ilişki: 4G sinyalinin olduğu her yerde çalışanlar telefonlarının internet irtibatını kullanmadan yahut Wi-Fi temasına gerek olmadan bağlanabiliyor.
  • Edge AI ile akıllı görüş: Edge AI Engine, imaj sabitleme, parlaklık telafisi ve obje takibi ile kamera imajlarını düzgünleştiriyor. Ayrıyeten, alıcı imajları almadan evvel görüntü büsbütün işleniyor. AI motoru kamera akışını DE200’e işliyor ve yazılımı sanal bir kamera olarak çalıştırıyor. Edge AI, müşterilerin kendi geliştirdikleri yazılım tahlillerine dahil edilebiliyor.
  • İyileştirilmiş şarj ve pil ömrü: 6,5 saate** kadar pil ömrü ve isteğe bağlı taşınabilir şarj aygıtı takılmasını sağlayan kozmik Type C şarj ilişki noktası ile ön saflarda çalışan işçinin gün boyunca çalışmasına imkan tanıyor.
  • Gelişmiş performans: En yeni 11. Jenerasyon Intel® Core™ i3, i5 ve i7 işlemci seçenekleriyle gelişmiş güç ve tam performans sağlıyor.
  • Üst seviye güvenlik: Windows 10/11 Pro işletim sistemine sahip dynaEdge DE200, son kullanıcı datalarının inançta olması için PIN ve parmak izi dahil olmak üzere iki faktörlü kimlik doğrulamasının yanı sıra Active Directory takviyesine sahip. Aygıttaki data sınıflandırması, dataların nasıl paylaşılacağını belirlemek için kullanılıyor ve birçok daldaki en değerli tasalardan biri olan güvenliği ele alıyor.

Üretim, kontrol, lojistik, bakım, acil durum hizmetleri, sıhhat ve eğitim dahil olmak üzere, ön saflarda çalışan işçi için özel olarak geliştirilen dynaEdge AR; 4G LTE entegrasyonu sayesinde acil müdahale grupları, saha çalışanları, ziyaretçi barındıran aktiflik ve yerler üzere uzak çalışma ortamlarında dijital dönüşümü güçlendirmek için değerli bir fırsat sunuyor.

Dynabook Europe GmbH Lideri Damian Jaume, “Son 20 ayda taşınabilir uç bilişim ve akıllı gözlük tahlilleri birçok dalın ayrılmaz modülü haline geldi. Son araştırmamız, BT karar vericilerinin 63’ünün önümüzdeki üç yıl içinde kuruluşlarında akıllı gözlükler kullanmayı planladığını ortaya koydu. Bu, geniş çapta akıllı gözlükleri benimsemenin artmaya devam edeceğini gösteriyor. İş trendleri süratle gelişiyor ve en yeni dynaEdge AR tahlilimiz, müşterilerimizin hibrit çalışma dünyasında neye gereksinim duyduğunu anladığımızı kanıtlıyor” dedi.

Aksesuarlar

Yeni dynaEdge AR tahlili, AR100 giyilebilir aygıt için çeşitli montaj seçenekleri ve DE200 için farklı taşıma çantası, omuz askısı ve kılıf seçenekleri dahil olmak üzere bir dizi aksesuar içeriyor.

Satın Alınabilirlik

Yeni dynaEdge şu an EMEA bölgesinde satın alınabiliniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen