Cum. May 3rd, 2024

İlk günden itibaren ebeveynlerin en yakın ve güvenilir yol arkadaşı olan Minycenter, dünyaca ünlü bebek ve çocuk markalarına ulaşmanın adresi oluyor. Bebek, çocuk ve ebeveynlere yönelik kaliteli, fonksiyonel ve şık tasarımlı ürünleri bir araya getiren ve tüm dünyada sevilen çocuk markalarını çatısı altında toplayan Minycenter; ürün çeşitliliği, deneyimli satış danışmanları ve 7/24 online alışveriş imkanıyla ebeveynlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam ediyor.

Kaliteli, güvenilir, yenilikçi markalar ve ürünler tek bir çatıda!

Bebek ve çocuk giyimde, “Minycenter” markalı kendi tasarımlarını ve koleksiyonlarını sunan Minycenter aynı zamanda 0-6 yaş çocuklar için Carter’s, Oshkosh, Boboli, Rosalita, Stephen Joseph, Pan Con Chocolate gibi kaliteli ve güvenilir markaların ürünlerini bünyesinde bulunduruyor.

Tekstil dışı anne-bebek ürünlerinde ise çantalardan eğitici oyuncaklara, beslenme gereçlerinden banyo ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Skip Hop, Amerika’nın en çok tercih edilen bebek biberonu markası Comotomo’nun yanı sıra Stokke, Kinderkraft, Moby, Uppababy ve Usborne gibi markaların ürünleri bulunuyor.

“Hayatın Merkezindeki Miniklere” kaliteli ve stil sahibi markaların seçkin koleksiyonlarını sunan Minycenter’a Bağdat Caddesi, İstanbul/İzmir İstinyePark, Akmerkez, Zorlu gibi seçkin lokasyonlardaki mağazalardan ve www.minycenter.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen