Çar. Eki 2nd, 2024

Edremit Belediyesi, ilçe merkezinde doğalgaz, telekomünikasyon ve elektrik altyapısı nedeniyle kazılan yollar için seferberlik ilan etti. Lider Selman Hasan Arslan, tüm kent genelinde öteki kurumlar tarafından yürütülen hafriyat çalışmalarını durdurdu. Bozulan yolların yapılması için 130 kişilik grupla 24 saat asıllı çalışma başlatıldı.

DOĞALGAZ VE ÖBÜR ALTYAPI HAFRİYATLARI DURDURULDU

Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan, ilçe genelinde devam eden doğalgaz, internet ve telekomünikasyon altyapısı nedeniyle yolların kazılmasını durdurdu. Belediye dışında ki kurumlar tarafından yürütülen çalışmalarla cadde ve sokaklar yağmurlu havalarla birlikte vatandaş için zahmete dönüşürken Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan, yolların imali için 130 kişilik grupla 24 saat temeline nazaran çalışma başlattı.

130 İŞÇİ İLE 24 SAAT SAHADA

Edremit merkezinde, Camivasat ve Cumhuriyet Mahallleri başta olmak üzere bozulan yolların üretimi için sabahın birinci ışıkları ile birlikte 130 işçi, 16 iş makinası, 14 kamyon, 10 küçük kepçe, 3 yükleyici kepçe 8 traktör, 3 ekskavatör, 2 grayder iş başı yaptı.

Bülent Ecevit Bulvarı, İstasyon Caddesi, 9 Eylül Caddesi, İnönü Caddesi, Baraj Caddesi, Gençlik Caddesi, İleri Caddesi, Pazartesi Pazarı ve irtibatlı sokaklarda yol, asfalt, parke taş üzere üst yapı düzenlemelerine dört bir koldan sürat verildi.

‘EDREMİTLİLER HER ŞEYİN ÜSTÜNDE’

Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan, Edremit Belediyesi olarak 8 Aralık prestiji ile ilçemiz genelinde doğalgaz, Superonline, UEDAŞ ve Türk Telekom tarafından yürütülen hafriyat çalışmalarını durdurduklarını açıkladı.

Başkan Arslan, Edremit’in ve Edremitlilerin her şeyin üstünde olduğunu belirterek; “Çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımız yapılması için Fen İşleri Müdürlüğümüze yatığımız destekler ile oluşturduğumuz 130 kişilik grupla seferberlik başlattık. Birinci olarak 10 günlük bir program ile 24 saat çalışarak ana arterler ve onlara açılan orta lokasyonlar başta olmak üzere kentimizin tüm cadde ve sokaklarını düzenleyeceğiz.

Doğalgaz başta olmak üzere telekomünikasyon ve elektrik sınırları nedeniyle kazılan yollarda ki makus manzarayı ortadan kaldıracağız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen