Cts. May 4th, 2024

Eleştirmenlerce kötülenen ama izleyicilerin çok sevdiği Netflix dizisi Emily in Paris geçen yıl 2. sezonuyla geri döndü. Bununla birlikte Emily’nin hayatında çılgın bir gardırop, fırtınalı bir aşk üçgeni ve kariyerinde bazı zorluklar oldu. Şimdi ise Emily in Paris 3. Sezonunda neler olacağını heyecanla bekliyoruz.

Final yaklaşırken, vermesi gereken büyük bir karar vardı: Aşık olduğu adamla, yani arkadaşı Camille’in eski sevgilisi şef Gabriel’le sonsuza kadar Paris’te mi kalacak? Yoksa Fransızca derslerinde tanıştığı iş adamı Alfie ile uzak mesafe ilişkisine mi başlayacak? Pazarlama şirketi Savoir’daki eski patronu Sylvie’den yeni bir iş teklifi ve Amerika’da olası bir terfi… Emily’nin gelecek sezon öncesinde düşünmesi gereken çok şey var.

“Merhaba Sylvie, benim. Kararımı verdim” diyor Emily, eski patronuna; jenerik ortaya çıkmadan sadece birkaç saniye önce. Bizi bekletmenin en heyecanlı yolunu sunuyor Darren Star.

Emily’nin Gabriel’le olan aşkını yeniden alevlendirip canlandırmayacağını ya da daha yeni İngiliz bir sevgiliye dönüp dönmeyeceğini merak ederken, çalkantılı sular durulduktan sonra ne olacağını merakla bekliyoruz. Emily gelecek sezon Chicago’ya geri dönecek mi?

İşte Emily in Paris 3. sezonu hakkında bildiklerimiz…

3. sezon ne zaman yayınlanacak?
21 Aralık 2022 için takvimlerinizi işaretleyin. Klipte Emily, Alfie ve Gabriel arasında seçim yapmak zorunda kaldığına atıfta bulunarak, “Bu, vermek zorunda kaldığım en zor karar” diyor. Aslında karar o kadar zor ki kaküllerini banyoda kesmeye başlıyor; sıkıntı içindeki bir kadının evrensel işareti! Emily iyi olduğu konusunda ısrar ediyor. “Bazen insanlar kakül keser ve her şey yolundadır!

Bir tanıtım var mı?
Netflix, diziye dair bir fragman yayınladı. Gösterişli önizleme, Emily’nin her zamankinden daha cesur bir gardıropta bazı büyük kararlar vermek zorunda olduğunu gösteriyor: Gabriel ve Alfie arasında ve mevcut işi ile Sylive’nin şirketindeki yeni işi arasında…

Oyuncu kadrosunda kimler var?
Collins dışında Filipinli Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), William Abadie (Antoine Lambert), ve Lucien Laviscount (Alfie) yine karşımıza çıkacak.

Emily, Sylvie’nin iş teklifini kabul edecek mi? Paris’te mi kalacak?
Görünüşe göre Collins’in hiçbir fikri yok. Collins, 23 Aralık 2021’de ELLE’ye verdiği bir röportajda “Bu kararın ne olduğunu öğrenmek için can atıyorum çünkü bilmiyorum” dedi.

Dizi sorumlusu Darren Star’ın ona Emily’nin Sylvie ile işi alıp almayacağını söylemediğini bile açıkladı. “Hayır, hayır, hayır, gerçekten Emily kadar benim de kafam karıştı” dedi.

Star ise bildiği her şeyin üzerinde rahatça oturuyor. ELLE’ye “(Emily’nin neyi seçtiğine dair) çok güçlü bir fikrim var ve bence mesele şu ki, doğru seçim yok” dedi. “Her şeyi daha iyi hale getirecek ve herkesi memnun edecek başka bir seçenek yok. Ve bence Emily de… insanları biraz memnun edecek ve bazı insanları mutsuz edecek bir karar verecek. Gelecek sezon da bununla uğraşmak zorunda kalacak.”

Emily, sonunda kiminle olacak?
2. sezonun sonunda, çok yakışıklı Lucien Laviscount’un canlandırdığı İngiliz Alfie ile gelecek vaat eden bir bağın ardından Emily’nin Gabriel’e karşı hisleriyle doğrudan yüzleştiğini görüyoruz. Ne yazık ki, uzlaşmak için çok geç; en azından bu sezon… Yaptığı bir röportajda dizi sorumlusu Darren Star, 3. sezonda kesinlikle Emily’nin romantik itirafının sonuçlarıyla mücadele edeceğini açıklıyor.

“Bu, yüzleşmesi gereken bir soru… Her iki olayda 2. sezonun sonunda dengede olan iş sorunlarıyla ilişki sorunlarını nasıl yönetebileceğine bağlı.” Peki ya Laviscount? Star, “Şahsen Alfie’yi seviyorum. Alfie’yi silmezdim ve Emily’nin de silmemesi gerektiğini düşünüyorum. Londra, Paris’ten uzak değil.”

Cevap yok, ama bizi bağlayacak çok umut verici yeni bir aşk üçgeni olacak gibi… Yine de 3. sezonda daha fazla Alfie bekleyebiliriz; Netflix, Laviscount’un bir sonraki bölümde geri döneceğini 10 Nisan’da doğruladı.

Peki ya moda?

Emin olun, 3. sezon Emily’nin Paris’te ünlü olduğu abartılı görünümlerden daha fazlasını içerecek. Emily’nin en iyi arkadaşı Mindy Chen’i canlandıran aktris Ashley Park, ELLE.com’a verdiği bir röportajda gardırobun her zamankinden daha parlak ve daha iyi olacağını doğruladı. Birkaç genç, gelecek vaat eden kadın tasarımcının görünüşlerinin 3. sezonda öne çıkacağını ve Mindy’nin henüz adı açıklanmayan başka bir karakterle bir sahne paylaştığında kelebek motiflerinin ortaya çıkacağını açıkladı.

10 Ocak itibarıyla Netflix, 3. ve 4. sezonlar için popüler dramınının devam edeceğini duyurdu. Bu pek şaşırtıcı değil: Duyurudan önce, çok sayıda oyuncu ve ekip üyesi, birkaç değilse de başka bir sezonu çekmekten bahsetmişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen