Çar. Eki 2nd, 2024

Emirates, APEX Official Airline Ratings™ ödüllerinde Dünya Çapında Havayolu seçilerek tüm APEX Yolcu Seçimleri ödüllerinin başında yer alan bu yeni ödül kategorisinde, bu mükafatı alan birinci havayolundan biri oldu. Ayrıyeten, Emirates bir defa daha APEX tarafından Beş Yıldızlı Havayolu seçildi ve bu yıl kesimin en büyük fizikî iştirakli aktifliği olan APEX/IFSA Ödül Töreni’nde APEX Passenger Choice Award® En Yeterli Cümbüş kolunda dördüncü sefer mükafata layık görüldü.

Yates and Partners ile geliştirilen yeni “Dünya Çapında Havayolu” mükafatı, havayolunun yalnızca hizmet ve eserlerini değil tıpkı vakitte sıhhat ve güvenlik ile sürdürülebilirlik çalışmalarını da dikkate alması açısından eşsiz olup günümüzde yolcularının beklentilerini ve havayolu kesiminin odaklandığı kilit alanları yansıtıyor.

Tüm APEX ödüllerinde olduğu üzere, “Dünya Çapında Havayolu” mükafatı de bir milyondan fazla yolcunun bağımsız olarak doğrulanan ve denetlenen puanlarına nazaran belirleniyor.

Emirates Havayolu Lideri Sir Tim Clark şu açıklamalarda bulundu: “Onur duyduğum ve büyük ehemmiyet verdiğim bu ödül, yeni bir tepe olan APEX Dünya Çapında Havayolu olmamızı sağlayan dünya çapındaki Emirates takımının inanılmaz çalışmalarını onurlandırıyor. Bu ödül Emirates çalışanlarının inançlı seyahatler gerçekleştirmek, sürdürülebilirlik inisiyatiflerini arttırmak ve en yüksek hizmet standartlarını sunmak için bitmez tükenmez bir güçle çalışmalarının yapıtıdır. Dünya Çapında olma yarışının kesimimizde çok değerli bir rol oynayacağına ve daha âlâ bir dünya için sürdürülebilirliğe daha fazla odaklanmaya yardımcı olacağına inanıyorum. Emirates ailesinin tüm üyeleri ismine, APEX Dünya Çapında kategorisinde yer alan birinci havayollarından biri olmaktan gurur duyuyoruz.”

APEX İcra Heyeti Lideri Joe Leader yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Emirates’in yolcu tecrübesi açısından gerçekleştirdiği ve daima devam eden yenilikler tüm çalışmalarına nüfuz ediyor. Harikulâde hizmet, önder IFEC tahlilleri, harika sıhhat ve güvenlik uygulamaları ile yeni yakıt tasarruflu uçak siparişleri, bir APEX Dünya Çapında Havayolu olan Emirates’te ehemmiyet verdiğimiz kıymetlerin altını çiziyor.

Modern ve yakıt tasarruflu uçakların kullanılması, Emirates’in iş modelinin ve havayolunun yolcu konforuyla birlikte çevresel etkiyi azaltma taahhüdü için gerçekleştirdiği daima ve multi milyar dolarlık yatırımların sürekli merkezinde yer almıştır. Emirates, ayrıyeten operasyonlar açısından elverişli olan durumlarda yakıt tüketimini ve emisyonları azaltmak için etkin bir formda yollar araştıran ve uygulayan kapsamlı bir yakıt verimliliği programına sahiptir. Havayolu, kısa bir müddet evvel gerçekleşen Dubai Havacılık Fuarı’nda GE Havacılık ile GE90 motorlarına sahip Emirates Boeing 777-300ER uçağının 100 Sürdürülebilir Uçak Yakıtı (SAF) kullanarak test uçuşu gerçekleştireceği bir program geliştirmek için bir mutabakat imzaladı. Emirates ayrıyeten Dünya Ekonomik Forumu tarafından kurulan Clean Skies for Tomorrow koalisyonu üyesi olmaktan gurur duyuyor.

Emirates, pandemi ortamında yolculara seyahat dalında itimadı geliştirmek için pek çok teşebbüsle birlikte kesime liderlik etti. Bu kapsamda, tüm yolculara ücretsiz COVID-19 sıhhat sigortası sunan birinci havayolu oldu, iade süreçlerini hızlandırdı, cömert iptal ve rezervasyon yenileme siyasetleri sundu ve yolcu sadakat programı üyelerinin statülerini ve millerini müdafaalarına yardımcı oldu. Gelişmiş hijyen protokollerine ek olarak, Emirates sıhhat ve güvenliği artırmak ve yolcuların seyahatini kolaylaştırmak için çeşitli öncelikleri hayata geçirdi. Bu öncelikler çerçevesinde IATA Travel Pass’i küresel uçuş ağı genelinde hayata geçirmek için üye olan birinci havayolu oldu ve süreçlerin sıkıntısız biçimde tamamlanması ve temassız bir havalimanı tecrübesi için merkezi Dubai’de gelişmiş biyometrik teknolojisi kurulumunu hızlandırdı.

Emirates’in imzasını atmış olduğu hizmet ve ürünleri yolcu kazanımına devam ederken tüm kabin sınıflarındaki yolculara eksiksiz tecrübeler sunuyor. Havayolu, geçtiğimiz ay donanım yenilemesi programı için değerli bir yatırım yaptığını duyurdu. Program kapsamında havayolunun çağdaş geniş gövdeli uçaklarından 105 tanesi Ocak 2020’de birinci kere piyasaya sürüldüğü günden beri çok büyük bir popülarite kazanan en yeni Premium İktisat eseri ile donatılacak.

Boeing 777 Gamechanger uçağın bölümde bir birinci olan büsbütün kapalı özel süitlerinden Emirates A380’deki ikonik Shower Spa ve Lounge alanlarına kadar, Emirates yolcuları yerden 40 bin feet yükseklikte en düzgün avantajlarla seyahat ediyor. Emirates’in ice uçak içi cümbüş sistemi tüm kabin sınıflarındaki yolculara gişe rekorları kıran sinemalardan tanınan dizilere ve belgesellere kadar 4500’den fazla kanalda çeşitli seçenekler sunuyor. Yolcular ayrıyeten şahsa özel bir tecrübe için uçuş öncesi Emirates uygulamasından kendi müzik çalma listelerini oluşturarak uçağa bindiklerinde bu listeyi ice sistemine senkronize edebiliyorlar. Emirates’in ödüllü uçak içi menüsü ise altı kıtada 120’den fazla kentten seyahat eden yolculara her damak tadına uygun lezzetler sunuyor.

APEX Official Airline Ratings™ dünyada havayolu firmalarını büsbütün onaylı yolcu geri bildirimlerine nazaran puanlayan birinci derecelendirme programıdır. Bu program kapsamında, havayolu şirketleri, Global Havayolu Şirketleri, Büyük Havayolu Şirketleri, Bölgesel Havayolu Şirketleri ve Düşük Maliyetli Taşıma Şirketleri olmak üzere dört kategoriye ayrılıyor. Concur® şirketine ilişkin dünyanın en yüksek puanlı seyahat tertip uygulaması TripIt® ile yapılan paydaşlık sayesinde, dalda bir birinci olan ödül kategorisi tarafsız yolcu geri bildirimlerine dayanıyor. Dünya çapında yaklaşık 600 havayolu şirketi tarafından gerçekleştirilen bir milyonu aşkın uçuş ağı, yolcular tarafından puanlandı ve kurum dışı bir profesyonel kontrol şirketi tarafından bağımsız bir formda onaylandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen