Çar. May 1st, 2024

Elektrik dağıtım ve perakende satışında Türkiyenin başkan şirketi Enerjisa Güç, geleceğin bankacılık tecrübesini tasarlarken, yenilikleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Akbank ile 14 vilayetteki 76 Enerjisa Süreç Merkezinin ödeme altyapısının sağlanması için kapsamlı bir iş birliğine imza attı. Proje dahilinde her ay yaklaşık 700.000 Enerjisa müşterisi, Enerjisa Süreç Merkezlerinden yaptıkları fatura ödemelerini Akbank garantisi ile TCMB lisanslı, mutabakatlı ödeme kuruluşları üzerinden gerçekleştirebilecek.

Sabancı Holding ve E.ONun çoğunluk paylarına sahip olduğu ve halka açık bir yapıda faaliyetlerini yürüten, elektrik dağıtım ve perakende satışında Türkiyenin önder şirketi Enerjisa Güç, müşterilerine en güzel biçimde hizmet edebilmek ve müşteri memnuniyetini artırmak üzere, bankacılık ve ödeme sistemleri konusunda Türkiyenin en önde gelen bankalarından Akbank ile ortak bir projeye imza attı. Muahede kapsamında Enerjisa Güç müşterileri, Enerjisa Süreç Merkezlerinden yaptıkları fatura ödemelerini Akbank garantisi altındaki TCMB lisanslı, mutabakatlı ödeme kuruluşları sayesinde yapabilecekler.

Türkiyenin 3 dağıtım bölgesindeki, 14 vilayette 21 milyonu aşkın kullanıcıya kaliteli hizmet götürmeyi hedefleyen Enerjisa Güç, müşterilerinin ödemeler konusunda da en âlâ ve emniyetli servisi alabilmesi için Akbanktan dayanak alıyor. 14 vilayetteki 76 Enerjisa Süreç Merkezlerinin ödeme altyapısını Akbank’ın üstlenmesi sayesinde müşteriler, Enerjisa fatura ödemelerini nakit yahut kredi kartı ile çarçabuk gerçekleştirebilecekler.

Hizmetin Odağında Müşteri Memnuniyeti Var

Enerjisa Güç Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada;

‘’ Biz her vakit yaptığımız işin merkezine müşterimizi koyarak bugüne geldik. Şimdiye dek gerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan yatırımlarımızla gerekse de sunduğumuz yenilikçi tahlillerimizle müşterilerimize en yeterli hizmeti götürmeyi amaçladık. Bu mutabakat ile Enerjisa Güç olarak hizmet verdiğimiz bölgelerde müşterilerimize sunduğumuz uçtan uca tahlilleri arttırmaya devam ediyoruz. Sabancı Holding çatısı altında yer alan, Enerjisa ve Akbank üzere iki güçlü ve muteber markanın iş birliği bizler açısından çok bedelli. Bu proje dahilinde her ay 700.000 Enerjisa Güç müşterisi, Süreç Merkezlerimiz üzerinden gerçekleştirdikleri ödemeleri Akbank garantisi ile yapabilecek. Her yıl yaklaşık 10 milyon Enerjisa fatura ödemesinin bu kanaldan gerçekleşmesini bekliyoruz. İnsanımıza kaliteli ve kesintisiz güç hizmeti sağlamak için yenilikçi ve inançlı uygulamalarımızı müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz ‘’ dedi.

Güçlü teknolojik altyapımızla Enerjisa Süreç Merkezlerinde de Enerjisa kullanıcılarına hizmet vermeye başladık

Akbank olarak Enerjisa kullanıcılarına yıllardır kendi kanallarından farklı eserlerle kesintisiz hizmet verdiklerini söyleyen Akbank bunlara ek olarak bankanın güçlü teknolojik altyapısıyla Enerjisa Süreç Merkezlerinde de Enerjisa kullanıcılarına hizmet vermeye başladığını belirtti. Akbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal konuşmasına şöyle devam etti:

Enerjisa ile yaptığımız işbirliğiyle Açık Bankacılık uygulamalarımızı Enerjisa abonelerinin kullanımına sunuyoruz. İşbirliğimiz sonucunda Enerjisa Süreç Merkezlerinden fatura ödemek isteyen kullanıcılar süratli ve inançlı bir formda fatura ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Akbank olarak şubelerimiz ve dijital kanallarımızdan sunduğumuz bütünsel müşteri tecrübesini Enerjisa Süreç Merkezlerinde fatura ödemeleri için Enerjisa kullanıcılarına da sunuyoruz. Akbank olarak bu cins işbirlikleri ile tüm kullanıcılarımızın, Akbank hizmet ve servislerine her yerden ulaşmasını ve Akbank servis kalitesini deneyimlemesini amaçlıyoruz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen