Paz. May 19th, 2024

Jennifer Lopez, oldukça inanılmaz görünen bir yıla veda ederek 2022’den öne çıkan fotoğrafların olduğu bir videoyu paylaştı. Fotoğraflarının arasında, yeni kocası Ben Affleck ile olan düğününden daha önce hiç görülmemiş fotoğraflar vardı.

Çift, düğünlerini bu yıl iki kez kutladı, biri spontane Las Vegas törenlerinde ve biri de Affleck’in Georgia’daki malikanesindeki göz alıcı düğünlerinde. Vegas’ta, çift şapelin önünde üstü açık pembe bir Cadillac ile poz veriyor ve birbirlerini kucaklıyor. Affleck, beyaz bir ceket giyiyor; Lopez, uzun kollu korseli beyaz dantel bir elbise giyiyor. Küçük bir çiçek ve uzun beyaz bir duvağı var.

Georgia’dan alınan fotoğraflar JLo’yu farklı bir elbiseyle gösteriyor; bu, derin yaka dekoltesi olan sırtı açık beyaz bir elbise. Uyumlu küçük bir duvak takıyordu ve küçük bir çanta taşıyordu.

Video tüm yılı kapsıyordu, bu yüzden Lopez’in muhteşem bir kare kesimli yeşil elmas olan nişan yüzüğünün de bir fotoğrafı vardı. Nadir elmas, Affleck’in neredeyse yirmi yıl önce ona sunduğu ilk nişan yüzüğünü çok anımsatan bir şekilde yerleştirildi. Geçtiğimiz Nisan ayında tekrar nişanlandıklarında, hayranlar bunun pembe bir taşla süslenmiş o parçaya benzerliğini fark ettiler.

Lopez, bu yılki nişanından sonra yeşil rengin kendisi için özel bir anlamı olduğunu hayranlarıyla paylaştı. Haber bülteni On The JLo’da “Her zaman yeşil rengin benim şanslı rengim olduğunu söylerim” dedi. “Yeşil giydiğimde hayatımda harika şeylerin olduğu birçok an olduğunu fark ettim.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen