Çar. May 1st, 2024

Kate Middleton ve Prens William, kraliyet ailesinin geri kalanıyla birlikte, Meghan Markle ve Prens Harry’nin belgesel dizisi ve bugün yayınlanacak devam bölümlerine dair söylentileri göz ardı ediyor. Aile, sakin kalmaya ve her zamanki gibi işlerine devam etmeye karar verdi.

Son üç bölümde, Meghan ve Harry’nin neden kraliyet ailesinden ayrıldıklarına değinilecek. Zaten yayınlanan fragman ve kliplerde, çiftin ailesinin onları koruyamadığı ve bazen basına karşı onları bilgilendirdiğini ima ettiler.

Ancak kraliyet üyelerinden hiçbiri proje hakkında yorum yapmadı. Bunun yerine, Galler Prensi ve Prensesi, kraliyet çocuklarına nadir görülen yeni bir bakış sunmaya karar verdi. Bugün, Harry ve Meghan’ın çıkış gününde, Kate’in Together at Christmas (Noel’de Birlikte) özel filmi çekileceği için onların da büyük planları var.

Peki, Kate ve William Noel fotoğraflarını, Harry ve Meghan haberlerinden uzaklaştırmak için erken mi yayınladılar? Muhtemelen değil. Çift, bu yılki Noel kartı fotoğrafını 13 Aralık Salı günü yayınladı; bu, geçen yıl 10 Aralık’ta kart fotoğraflarını yayınladıklarından yalnızca birkaç gün sonra. Yine de paylaşım, Kate ve William’ın Meghan ve Harry’nin belgesel dizisi yayını sürecinde stratejisinin ne olduğunu yeniden ortaya koydu: proje yokmuş gibi davranmak.

Aile bu yılın bayram fotoğrafında rahat ve mutlu görünüyor, herkes denim giyiyor. Bu, Eylül ayında çocukların ilk okul gününün fotoğrafları paylaşıldıktan sonra ailenin tamamının ilk görünümü; Kate, William, 9 yaşındaki Prens George, 7 yaşındaki Prenses Charlotte ve 4 yaşındaki Prens Louis.

Kate ve William başlıklarında dizi hakkında hiçbir şey söylemezken (“Bu yılki Noel kartı için ailenin yeni bir fotoğrafını paylaşıyoruz! 🎄”), yorumlarda bazıları, ailelerinin “asla şikayet etme, asla açıklama” politikasına beklenenden daha uygun olduğu sessizliği için çifti övdü.

Bazen sessizlik gerçekten çok şey anlatır.

MEGHAN VE HARRY BELGESELİNDEN FRAGMAN YAYINLANDI

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen