Per. May 2nd, 2024

Ülke iktisadının bel kemiği KOBİ’ler, Türk Telekom’un siber güvenlik, sanal sunucu ve yedekleme üzere bulut hizmetleriyle siber akınlardan korunuyor. Bulut data saklama, arşivleme ve paylaşım platformu sağlayan uçtan uca tahliller sunan Türk Telekom ‘Dijital Verimli Çalışma Teknolojileri’ hizmeti, ‘Tekno İşyerim’ paketleri ve İTO iş birliğinde oluşturulan ‘dijitalkobim.org’ platformu ile KOBİ’lerin dijital dönüşüm seyahatine istikamet veriyor.

Türkiye’nin başkan bilgi ve irtibat teknolojileri şirketi Türk Telekom, KOBİ’leri rekabette öne çıkaracak dijitalleşme gereksinimlerine tahliller sunuyor. Türkiye’nin en büyük siber güvenlik merkezine sahip operatörü Türk Telekom, ağ güvenliği, uç aygıt anti virüs müdafaa hizmetleri ve oltalama simülasyonu servisleriyle KOBİ’leri siber tehditlere karşı 7/24 koruyor. Türk Telekom’un Sanal Sunucu, Yedekleme ve Dijital Depo Kurumsal servisleri sayesinde kurumların bilgileri, Türk Telekom Bilgi Merkezleri’nde uygun maliyetler ve ödeme formülleriyle itimatla saklanıyor.

KOBİ’leri dijitalleşme yolunda Türk Telekom Profesyonel Servisleri ile desteklediklerini tabir eden Türk Telekom Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Eser şu bilgileri verdi: “KOBİ’lerin mevcut teknoloji altyapılarına, iş yapış biçimlerine ve dijital dönüşüm gereksinimlerine en uygun yeni kuşak teknolojileri; donanım, servis ve danışmanlık hizmetleri kapsamında, güçlü tahlil iştiraki ekosistemimizle tek bir noktadan ve uçtan uca sunuyoruz. Türk Telekom olarak maksadımız, eser ve hizmetlerimizle ülke iktisadının en değerli yapı taşlarından KOBİ’lerin rekabet gücünü artırmak.”

Güvenli tarifelerden, verimli çalışma teknolojilerine…

Türk Telekom KOBİ’lere, yüksek süratli ve güçlü tarifelerden oluşan internet seçeneklerinin yanında, işletmelerin dijital dönüşümlerine katkı sağlayacak çok kapsamlı tahliller sunuyor. Bu doğrultuda, Türk Telekom’un sunduğu ‘Güvenli KOBİ Tarifeleri’ sayesinde işletmeler, varlıklı içerikli, interneti limitinde duran ve yurt dışında da geçerli tekliflere uygun fiyatlarla sahip oluyorlar. Türk Telekom, dijital dönüşüm gereksinimleri kapsamında KOBİ’lere, “Elektronik Güvenlik Çözümleri” ile güvenlik kameraları, geçiş denetim sistemleri, sensörler ve takip yazılımları sunuyor. “İletişim Sistemleri Çözümleri” ile işletmelerin bağlantılarını kesintisiz sürdürmesine takviye olan Türk Telekom, yazılımsal santral, otonom hibrit santral ve santral ekipmanları gereksinimlerine tahliller üretiyor.

KOBİ’ler, Türk Telekom’un “Dijital Verimli Çalışma Teknolojileri” ile de HES Kodu okuyucular, akıllı tahtalar ve termal kameralar üzere farklı tahlil bileşenlerinden oluşan gereksinimlerine tahliller bulabiliyorlar. Tüm bu tahlillerin yanı sıra işletmelere yüksek kaliteli, emniyetli ve fiber internet hizmeti sunan Türk Telekom, Metro Ethernet İnternet ile KOBİ’lerin yanında yer alıyor. İşletmelere yüksek upload (yükleme) suratı içeren, 100 Gbps bant genişliğine kadar alternatif internet sürat paketi sunan Türk Telekom, kullanıcılarına farklı sürat paketlerine geçebilme imkânı da tanıyor.

Dijitalleşme süreçlerinde esnaf ve KOBİ’ler için tahliller üreten Türk Telekom, “Tekno İşyerim” sabit internet kampanyasıyla işletmeler için web sitesi oluşturmayı birkaç dakikada mümkün kılan dijital kolay heyetim paketleri sunuyor. Paketlerde, işlerini uzaktan yönetmek isteyen firmaların gereksinimi olan statik IP tahliline, antivirüs hizmetinden dijital çağın gerekleriyle uyumlu ön muhasebe programına kadar pek çok eser yer alıyor.

Türk Telekom’un sunduğu ‘Güvenli KOBİ Tarifeleri’ sayesinde ise işletmeler, güçlü içerikli, interneti limitinde duran ve Türk Telekom Güvenlik McAfee Müdafaa Servisi ile aygıtlarını siber risklere karşı koruyabildikleri tekliflere uygun fiyatlarla sahip oluyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen