Cts. May 4th, 2024

Kraliyet çocukları, yeni bir okula başlıyorlar.

Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis, yeni okullarına başlarken, Kate Middleton ve Prens William onlara eşlik etti. Ve ailenin bu özel gününden fotoğraflar paylaşıldı.

Çocuklar, Windsor’daki Lambrook Okulu’na giderken anne ve babalarıyla birlikte göründüler. Üç çocuk, üniformalı görünürken; Kate de puantiyeli bir elbise giydi. William ise çocukların üniformalarına uyumlu lacivert bir takım tercih etti.

Kate, William ve çocukları, artık Kraliçe’nin Windsor malikânesindeki Adelaide Cottage’da yaşayacaklar. Bu nedenle Kate ve William, Ağustos ayının sonunda çocuklarının Londra’daki okullarından, Windsor’daki Lambrook Okulu’na taşınacaklarını duyurdular.

Haber açıklandığında saraydan yapılan açıklamada şunlar bildirildi: “Majesteleri, George ve Charlotte’un sırasıyla 2017 ve 2019’dan beri eğitimlerine mutlu bir başlangıç yaptıkları Thomas’s Battersea’ye çok minnettarlar ve üç çocuğu için de Thomas’ınkine benzer bir ahlak ve değerleri paylaşan bir okul bulmuş olmaktan memnunlar.”

Lambrook’un Müdürü Jonathan Perry, sarayın çocukların yeni okulunu duyurduğunu paylaştığı basın açıklamasında, “Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis’in önümüzdeki Eylül’de bize katılmasından çok memnunuz. Hepimiz, yeni öğrencilerimiz olarak aileyi okul topluluğumuza davet etmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Kraliyet çocuklarına yeni bakış, kraliyetin çocuklarının en son kişisel fotoğraflarını paylaştığı zaman olan Temmuz ayının sonunda Prens George’un 9. doğum gününden kısa bir süre sonra geliyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen