Cum. May 3rd, 2024

Rihanna ilk çocuğunu Mayıs ayında kucağına aldı ve aylar sonra artık onun hakkında konuşmaya hazır. Riri, farklı kaynaklara yeni bir anne olarak yaşam hakkında konuştu, kendisi ve erkek arkadaşı A$AP Rocky’nin erkek bebeği hakkında ilk detayları paylaştı.

Rihanna, kendisi ve Rocky’nin neden oğullarının adını veya herhangi bir fotoğrafını paylaşmadıklarını The Post’a açıkladı ve bilginin eninde sonunda gelebileceğini ima etti. “Henüz buna alışamadık, gerçekten” dedi. “Biz sadece yaşıyorduk. Ama sanırım onu ortaya çıkarınca, bir çeşit özgürlükle gelen belli bir özgürlük gelecek.”

Yaklaşan Super Bowl devre arası performansının, yeni bir anne olmasına rağmen üstleneceği nadir proje türü olduğunu ekledi. “Bebeğimi terk edeceksem, özel bir şey için terk edeceğim” dedi. Pek çok kişinin hayal kırıklığına uğrayacağını ve Super Bowl konserinin yeni bir albüm çıkaracağı anlamına gelmediğini ekledi.

“Super Bowl bir şeydir. Yeni müzik başka bir şey. Duyuyor musun hayranlar?” dedi gülerek. “Bunu duyurduğum an, ‘Aman Tanrım, albümümün geleceğini düşünecekler’ dedim.'”

Hayatının şimdi nasıl olduğu hakkında Vogue’a daha fazla ayrıntı verdi. “Fazla denge yok” dedi. “Ama her şey teşvik edici. Şu anda her şey ateşleniyor. Heyecanlıyım. Bu beni süper motive ediyor, yeni şeyler yapmak, yaratmak için süper enerji veriyor. Stüdyoya geri döndüm ve şimdi Super Bowl için sahneye geri döneceğiz. Bunu kabul etmem bile çılgınca, ama öyleyim ve heyecanlıyım. Tabii ki yeni anne olmak delilik. Bu çok güzel. Dürüst olmak gerekirse, epik. ”

Anneliğin en sevdiği yanı basit: “Gülüşü. O en mutlu bebek” dedi. “Ne yaptığın ya da ne hissettiğin önemli değil, sana gülümsediğinde diğer her şey uçup gidiyor. Bu en iyisi.”

Entertainment Tonight röportajında, ebeveyn olarak en sevdiği anları tartışırken bebeğinin ne kadar neşeli olduğu hakkında daha fazla bilgi paylaştı. “Harika biri, mutlu bir bebek,” dedi genel olarak. Özellikle en sevdiği anılarıyla ilgili olarak, “Aman Tanrım, sabahları sabah yüzünü görmek!” dedi. “Uyanıyor ve nerede olduklarını anlamaya çalışıyorlar. En tatlısı, günün en sevdiğim kısmı.” Ayrıca bebeğine şarkı söylerken “serbest stil” şarkılar yapacağını da açıkladı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen