Cum. May 3rd, 2024

Saçlarımın her mevsim güçlü, parlak ve canlı görünmesi benim için çok önemli. Tam da bu noktada yaz sonrası hem deniz, güneş gibi dış etkenlerden hem de teknik işlemlerden etkilenen saçlarımı onarmak için L’Oreal Professionnel’in profesyonel formülleri eve taşıyan Metal Detox serisini deneyimlemek için saç tasarımcısı Erkan Yıldırım’ın Göktürk’teki salonu Esse’ye gittim. Detayları birlikte keşfedelim.

İLK KULLANIMDA DAHA PARLAK SAÇLAR

Saçlarım işlem gördüğü ve yazın çok fazla güneş ve deniz suyuna maruz kaldığı için günlük bakım rutinim yetersiz gelebiliyor ve çok daha kısa sürede kırılıp yıpranıyor. Böyle durumlarda profesyonel destek alıyorum. Bu konuda son keşfimse şampuan, maske ve konsantre yağdan oluşan Metal Detox serisi oldu. Saçları arındırıp güçlenmesine ve daha az kırılmasına destek veren seri, Erkan Yıldırım’ın da vurguladığı gibi işlem görmüş tüm saç tipleri için kullanılabiliyor. En önemlisi de sadece salonda değil evde de kullanılabiliyor olması. İlk kullanım sonrası saçlarımın çok daha hafif, esnek, güçlü ve parlak göründüğünü görmek kendimi inanılmaz iyi hissettirdi. Sizin de bir an önce deneyip değişimi görmenizi tavsiye ederim.

ÖZEL İÇERİK

Dokuz patenti ile eşsiz bir teknolojiye sahip olan ürün ailesinde, saç fiberinin içine girebilecek kadar küçük bir molekül olan glikoamin yer alıyor. Bu sayede Metal Detox saçın içindeki metali nötralize etmeye destek veriyor.

Gücünü konsantre yağ formunda sunan Metal Detox Oil, günlük kullanıma uygun olarak ağırlık yapmadan tek kullanımda %97* daha az kırılma etkisi ve parlak renk sonucu* sağlıyor. Saça x4 kat daha fazla nem koruması* sağlarken saçı 230°C ısıya karşı koruyor. * instrumental test


GÜÇLÜ FORMÜL

L’Oréal Professionnel, Ioannina Üniversitesi ile yürüttüğü araştırma sonucunda, saç telinin yıpranmasına, kırılmasına ve eşit olmayan renk sonucuna neden olan etkenin, saç teli yüzeyinde değil, saç telinin içinde biriken metal olduğunu ortaya çıkardı. Saçların işlem görmesi ve her yıkamada su ile temas etmesi sonucu saçlarda metal birikir. Metal Detox serisi de burada devreye giriyor ve saçlarda biriken metali etkisiz hale getirmeyi destekleyerek saçların daha az kırılmasını sağlıyor. Ayrıca saç renginin korunmasına ve uzun süre canlı ve parlak görünmesine de yardımcı oluyor.

Saç Tasarımcısı Erkan Yıldırım:
“Profesyonel formülleri eve taşıyan Metal Detox ailesi, saçta biriken metali etkisiz hale getirir ve saçların daha az kırılmasını sağlayarak saçlara daha uzun süre boyunca doğal ve canlı bir görünüm sunuyor.”

Yazı: Nilay Yalçınkaya


Bu bir reklamdır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen