Sal. Eyl 3rd, 2024

  • Daha süratli ve kolay suram
  • Tüm uygulamalarda yüksek kontak güvenilirliği için 5mA’in yanı sıra 1mA kapasiteli yardımcı kontak seçeneği
  • Sağlam ve verimli bir motor idare tahlili

Enerji idaresi ve otomasyonu alanında küresel uzman Schneider Electric™, yeni jenerasyon TeSys Deca Serisi motor yolvericilerini piyasaya sürüyor. HVAC (Isıtma – Soğutma – Havalandırma), elektrikli konut aletleri, asansör ve ağır endüstrideki makine ve pano üreticilerinin şimdiki ihtiyaçları doğrultusunda yenilenen TeSys GV2-3 ve TeSys D serileri, artık TeSys Deca Serisi ismi altında pazarda yer alacak. TeSys Deca Serisi inovatif istikameti ve yeni özellikleriyle, TeSys GV ve TeSys D serilerinin motor yolvericiler ortasındaki haklı şöhretini ve önder pozisyonunu bir adım öteye taşıyacak.

Yeni jenerasyon TeSys Deca Serisi, performans sürekliliği ve kusursuz fonksiyonellikten ödün vermeden, en kolay ve en verimli tahlilleri sunuyor:

  • EN60335-1 standardına uygun:Yeni TeSys Deca kontaktörlerde, yanma direnci daha yüksek plastik malzelemeler kullanılıyor. Bu sayede seri, elektrikli mesken aleti uygulamaları ve HVAC sanayisi için aranan EN60335-1 standardına uygun.
  • Yeni toza güçlü yardımcı kontak: Yenilenen öne takılan yardımcı kontak, tüm uygulamalarda yüksek kontak güvenilirliği için 1 mA seçeneğine sahiptir. Bu sayede kuvvetli endüstriyel ortamlarda bile PLC’ye direkt ilişki yapılarak problemsiz otomasyon sağlanabilir.
  • Multi standard vida:En sık kullanılan Philips, Pozidriv ve düz uçlu tornavidaların tamamı ile uyumlu multi standart vidalar sayesinde montaj ve suram son derece süratli ve kolaydır.
  • Motor devre kesici:Yenilenendöner kurma koluyla sağlamlık hissi artırılan bu güçlü motor idaresi çözümü, kolay anahtarlama ve denetim sağlar.
  • QR kod:Kağıt kullanma ve saklama bölümüne son veriyoruz. Eserin üzerindeki QR kodlarını kullanılarak, teknik bilgilere ve esere ait talimatlara istediğiniz vakit çarçabuk erişebilirsiniz.

Schneider Electric olarak çevreyi korumak ve karbon ayak izimizi azaltmak için inisiyatif almakta kararlıyız ve bu maksatla eserlerimizi de her fırsatta daha çevreci hale getiriyoruz. TeSys Deca Serisi, Green Premium 2.0 sertifikalıdır ve yeni REACH ve ROHS mevzuatına uygundur. Ayrıyeten yeşil ambalajı ile etrafa hassaslığı bir adım öteye taşımaktadır. Ambalajlarda kurşunsuz mürekkep ve geri dönüştürülmüş karton kullanılmış, plastik materyaller olabildiğince ortadan kaldırılmıştır. Ambalajından çıkarılıp kurulan her TeSys Deca eser, kullanıcısına etraf dostu bir seçim yapmış olmanın huzurunu verir.

TeSys Deca Serisi, yeni özellikleri ile daha çevreci, daha sağlam, daha verimli ve daha muteber bir tahlildir. Kullanıcıların “kaliteli bir kontaktör, motor muhafaza şalteri ve termik röle” tarifini değiştiren TeSys D ve TeSys GV2-3 aileleri, TeSys Deca Serisi ile yenilenen yüzlerinde daha çağdaş bir görünüm ve algı için koyu gri olarak tasarlanmışlardır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen