Cum. May 3rd, 2024

Selena Gomez ve Hailey Bieber’ın birlikte fotoğraf çekilmesi herkese imkânsız gibi gelmiş olabilir. Ama “asla” dememek lazım…

Selena ve Hailey, The Academy Museum Gala 2022’nin konuklarıydı. 30 yaşındaki pop yıldızı ve 25 yaşındaki model Los Angeles’taki galada güçlerini birleştirdi ve ilk kez halk önünde birlikte fotoğraf çektirdi. İkili, devam eden çatışma söylentilerini dindirmek istiyor gibi görünüyor.

Fotoğrafçı Tyrell Hampton tarafından çekilen fotoğraflar Instagram’da paylaşıldı. İlk fotoğrafta kızlar yanak yanağa poz veriyor, gülümsüyor ve her ikisi de muhteşem görünüyor. Hailey, bu fotoğrafı beğendi. Paylaşılan başka bir fotoğrafta ise kucaklaştıkları görülüyor.

Görüntüler, Call Her Daddy podcast’inde Hailey ile yapılan bir röportaj sırasında tüm destanın yeniden gündeme gelmesinden sadece birkaç hafta sonra geldi. Justin ile Hailey’in ilişkisinin, Gomez ile Justin’in ilişkisinin zaman çizelgesiyle örtüştüğüne dair söylentiler var. Hailey ise kocası Justin Bieber’ı eski sevgilisi Gomez’den “çaldığı” söylentilerini yalanladı.

Hailey, “O [Justin] ve ben takılmayı ya da bu tür herhangi bir şeyi sevmeye başladığımızda, Justin hiçbir zaman bir ilişki içinde olmadı” dedi. “Birinin ilişkisine bulaşmak benim karakterim değil.” Devam etti, “Nefret ve süreklilik, ‘Oh, onu çaldın’ yanlış algısından geliyor. Bu, onun başka biriyle olmasını dilemelerinden kaynaklanıyor ve sorun değil. İstediğin her şeyi dileyebilirsin ama durum böyle değil.”

Hailey, Justin’in Gomez ile ilişkisi hakkında, “Bunun hakkında konuşmak benim için zor çünkü ikisi adına da konuşmak istemiyorum, çünkü bu onların ilişkisiydi ve dürüstçe buna çok derinden saygı duyuyorum.”

“İnsanların endişesinin muhtemelen yanlış yöne gideceğini hissediyorum, sadece saygısızca bir şey söylemek ya da birisine karşı duyguları harekete geçirebilecek bir şey söylemek istemiyorum. Bunun hakkında konuşmaktan çekiniyorum çünkü hiçbir şeyi karıştırmak ya da herhangi bir şeyi gündeme getirmek istemiyorum.” Hailey ayrıca kendisi ve Gomez’in Justin’le düğününden beri konuştuklarını belirterek, “Şahsen drama yok” dedi.

Eylül ayı sonlarında podcast’in yayınlanmasından sonra, Gomez eski aşk üçgenine hayranların tepkisini yorumladığı bir TikTok Live yaptı. “Farkında olmam bile gerekmeyen bazı şeyler sadece aşağılık ve iğrenç. Bu adil değil ve hiç kimseyle benim gördüğüm şekilde konuşulmamalı.” Sonunda takipçilerinden “nazik olmalarını” istedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen