Çar. May 1st, 2024

Müşterilerinin bölümlerine özel risklerini tesirli bir halde yönetmeleri için yaratıcı tahliller sunan Marsh’ta milletlerarası bir görevlendirme gerçekleşti. Marsh Doğu Akdeniz Operasyon ve Teknoloji Önderi olarak vazife yapan Sinan Üst, Marsh Avrupa Bilgi Başkanı konumuna getirildi.

Sigorta brokerliği ve risk idaresi alanında dünyanın başkan markası Marsh’ta değerli bir atama gerçekleşti. Marsh Doğu Akdeniz Operasyon ve Teknoloji Önderi olarak misyon yapan Sinan Üst, Marsh Avrupa Data Başkanı durumuna getirildi.

Şubat 2020’de Marsh Doğu Akdeniz Operasyon ve Teknoloji Başkanı vazifesine getirilen Üst, Marsh Türkiye’ye Ekim 2018’de Operasyon ve Teknoloji başkanı olarak katıldı. Proje idaresi, IT danışmanlığı ve iş süreçleri geliştirme bahislerinde geniş bilgi ve tecrübeye sahip olan Üst, Marsh’a katılmadan evvel Allianz Sigortada 11 yıl boyunca Proje Müdürü ve Organizasyonel İdare Yöneticisi unvanlarıyla çalıştı ve vazife mühleti boyunca merkezi takviye işlevlerinin yanı sıra sigorta bedel zincirlerinin her kesiminde proje idarelerini üstlendi. Allianz mesleğinden evvel ise, 10 yıl boyunca Amerika’da çeşitli şirketlerde Profesyonel IT Danışmanı olarak vazife aldı. Sinan Üst PMP ve OPEX Blue Belt sertifikalarına sahip.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen