Cum. May 3rd, 2024

C vitamini cilt bakım ürünlerinde en çok aranan bileşenlerden. Fakat geleneksel C vitamini, yani askorbik asit ışık, ısı ve havayla etkileşiminde etkisini hızlıca kaybediyor. Caudalie Dogal Formül Geliştirme Laboratuvarı ise etkinliğini ve yapısını korumak için C vitaminini tam 4 kez stabilize etti: İşte karşınızda C+ Vitamini.

Formülünde hiyalüronik asit ve %100 antioksidan kaynağı polifenoller içeren Vinergetic C+ cilt yorgunluğuna ve dış etkenlere karşı en güçlü kokteyle sahip. Bu içerikler sayesinde zaman geçtikçe etkinliğini yitirmiyor ve güçlü bir yorgunluk karşıtı etki gösteriyor. Caudalie’nin yeni üniseks serisi Vinergetic C+, yorgun ciltlere canlı ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. Parfüm içermeyen bu seri hassas ciltler için de uygun.

Uykusuzluk, yoğun çalışma hayatı… Stres ve yorgunluk ciltte kendini belli eder. Yeni Vinergetic C+ serisi yaşam temposu fark etmeksizin tüm ciltler için uygun. Hem erkek hem kadınlar için cilde gerçek bir C Vitamini desteği sunuyor.

Aydınlatıcı Göz Bakım Kremi

Koyu halkaların görünümünü azaltıyor, göz çevresini pürüzsüzlestirip ve nemlendiriyor. Gözler canlanmış ve enerjik bir görünüm kazanıyor.

Enerji Verici C Vitamini Serum

Daha ferah ve enerjik bir cilt görünümü için cildi anında aydınlatıyor ve dolgunlaştırıyor.

C Vitamini Içeren 3’ü 1 Arada Nemlendirici

Cildi kirliliğe karsı korurken aynı zamanda nemlendiriyor ve aydınlatıyor.

Detoks Etkili Gece Bakım Yagı

5 degerli yağın birleşimiyle dış etkenlere maruz kalmış cildi gece boyunca yeniliyor ve sabaha hazırlıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen