Cum. May 17th, 2024

İş dünyasının nabzını tutan “Bu İş Nereye Gidiyor?” programının ikinci kısmı 2 Aralık Perşembe günü izleyiciler ile buluşuyor. Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Türkiye İnsan İdaresi Derneği (PERYÖN) iştirakinde gerçekleşen programda her ay birbirinden kıymetli hususlar mercek altına alınıyor.

Yaşam kalitesi hizmetleri sunan, bütünleşik ve dijital çalışan yararları platformu olma vizyonuyla projeler gerçekleştiren Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, PERYÖN iştirakinde başlattığı “Bu İş Nereye Gidiyor?” programıyla 2 Aralık’ta iş dünyası ile bir ortaya geliyor. Stratejik danışman, müellif ve öğretim vazifelisi İdil Türkmenoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Bu İş Nereye Gidiyor?” programının yeni kısmında ofislere dönüş ile bir arada sıkça gündeme gelen “Çalışan Bağlılığı” konusu ele alınacak.

Her kısmında iş dünyasının farklı bir gündemini husus alan programda, dalın önde gelen isimleri deneyimlerini anlatarak izleyicilere farklı bakış açıları sunuyor. “Bu İş Nereye Gidiyor?” programı, her ayın birinci perşembesi yesyeni kısımlarıyla Sodexo ve PERYÖN’ün Youtube ve Facebook platformlarında canlı olarak izleyicilerle buluşuyor. Tıpkı vakitte izleyiciler dilediği vakit yayın kayıtlarına Youtube, Facebook, LinkedIn ve Instagram üzerinden erişebiliyor, Spotify’dan podcast olarak dinleyebiliyor.

Gündem: Şirketine Bağlı Çalışanlar

2 Aralık Perşembe günü saat 21.15’te “Çalışan Bağlılığı” konusunu; QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve PERYÖN İdare Konseyi Üyesi Cenk Akıncılar, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucu Lideri Emre Konuk, Meslek.net CEO’su Fatih Uysal ve HumanGroup Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü, TÜRKONFED ve PERYÖN İdare Konseyi Üyesi Gaye Özcan, farklı taraflarıyla ele alarak, yenilikçi IK uygulamalarını paylaşacak.

“Bu İş Nereye Gidiyor?” Program Ayrıntıları:

Tarih: 2 Aralık

Saat: 21.15-22.30

Platform: Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve PERYÖN’ün Youtube, Facebook ve LinkedIn hesapları

Konu: Çalışan Bağlılığı

Konuklar: QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve PERYÖN İdare Konseyi Üyesi Cenk Akıncılar, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucu Lideri Emre Konuk, Meslek.net CEO’su Fatih Uysal ve HumanGroup Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü- TÜRKONFED ve PERYÖN İdare Heyeti Üyesi Gaye Özcan

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen