Cts. May 4th, 2024

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin Noel dileklerini dilediği döneme geldik ve tabiiki de Noel kartlarını paylaştıkları döneme!

Bu sene Prens Harry ve Meghan Markle, çevre dostu bir yöntem tercih ederek dijital bir Noel kartına yöneldiler. Cuma günü 2022 Noel kartını yayınlayan Sussex Çifti, Robert F. Kennedy Ripple of Hope Award galasında çektirdikleri bir fotoğrafı tercih ettiler.

“Neşeli bir tatil sezonu diliyoruz” yazan Sussex Çifti, “Bizim ailemizden sizinkine ve The Archewell Vakfı, Archewell Audio ve Archewell Productions ekiplerimiz adına size sağlık, barış ve çok mutlu bir yeni yıl diliyoruz” diye eklediler. Çiftin hayranları hediye kartında çocukları Archie ve Lilibet Diana’yı göremedikleri için üzülseler de ‘Harry & Meghan’ adlı yeni Netflix belgeselinde Sussex Ailesi’nin kameralar arkasındaki hayatlarına bir pencere açılmıştı.

İlk bölümlerde aile videoları ve fotoğraflarında Archie ve Lili’nin sevimli görüntülerine rastlarken, bir sahnede ise Harry ve Archie’nin dışarıda kuşları izlediğini görmüştük. Lilibet ise babası Prens Harry’nin kucağında hikaye dinlerken görülmüştü. Çocuklarının fiziksel görünümleri hakkında yorum yapan Prens Harry, çocuklarını annesi Prenses Diana’ya benzetmişti. “Lilibet Spencer ailesine benziyor” diyen Prens Harry, Lilibet’in annesininki gibi mavi gözlere sahip olduğunu, Archie’nin ise daha çok Meghan’a benzediğini belirtmişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen