Cum. May 17th, 2024

Tudor, yeni Pelagos 39 modeli ile son teknoloji bir teknik dalış saatini şık bir estetikle buluşturarak, gündelik şehir hayatının bir parçası olacak çok yönlü bir spor saati sunuyor.

Pelagos 39 modeli, çok yönlü ve tamamlayıcı bir tasarım ile, Tudor’un teknik dalgıç saat ailesine katılıyor. Markanın daha önce sunduğu Pelagos, Pelagos LHD ve Pelagos FXD modelleri, son derece uzmanlaşmış ve profesyonel dalışlara özgü işlevler sunarak teknik bir su mirasını sürdürürken; yeni Pelagos 39, kadranındaki güneş ışını saten kaplamaların parlaklığı ve çerçevesindeki zarif detayalar ile kompakt, çok yönlü, geleneksel bir mekanik dalgıç saatini benzersiz bir tasarım ile sunuyor.

Yeni Pelagos 39 modeli, 2. sınıf titanyum, ışıldayan seramik kompozit monoblok saat işaretçileri, tokasında bulunan hızlı ayarlama sistemi ve dalgıç uzantısı ile, Tudor’un profesyonel dalış saati mirasını 39 milimetrelik kasasının çok yönlülüğü, çerçevesindeki ve kadranındaki güneş ışını saten kaplamalarının çarpıcı parlaklığı ile birleştiriyor. Sonuç olarak, hem son teknoloji hem de şık bir estetiğe sahip bir spor saati meydana geliyor. Yeni Tudor Pelagos 39 hem deniz altında hem şehir hayatında severek takılacak.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER:
2. Sınıf titanyumdan oluşan, 39 mm çapında, tek yönlü dönen çerçeveli saten fırçalanmış kasa ve X1 İsviçre Super-LumiNova® sınıfı parlak malzemeli güneş ışını saten kaplamalı seramik ek parça
Işıldayan seramik kompozit monoblok uygulamalı saat işaretleyicileri ile Sunray saten kaplama siyah kadran
1969’da tanıtılan ikonik Tudor dalgıç saatlerinin ayırt edici özelliklerinden biri olan “Kar Taneleri” ibreleri, X1 sınıfı İsviçre Super-LumiNova ışıldayan malzeme ile
İsviçre Resmi Kronometre Test Enstitüsü (COSC) tarafından onaylanmış, silikon denge yayı ve 70 saatlik güç rezervi ile MT5400 Kalibre
Hızlı ayarlama ve dalgıç uzatması ile Tudor “T-fit” toka ve 2. sınıf titanyum bilezik sunuyor. Kutuya 2. sınıf titanyum toka ile ücretsiz siyah kauçuk kayış dahildir
Kayıt veya periyodik bakım kontrolleri gerekmeden beş yıllık devredilebilir garanti

MAT-PARLAK KONTRAST
Pelagos 39 modeli Tudor’un diğer saat tasarımlarıyla estetik bir denge içinde tasarlanan saten fırçalanmış kasası ile sağlanıyor. Bu, beyaz parlak malzeme, saten bitişli siyah seramikten yapılmış çerçevenin parlaklığı ile ustaca bir tezat oluşturuyor. Çerçevenin çapı, maksimum tutuş için orta kasanın boyutunu aşıyor.

Kadran üzerinde uygulanan saat imleri, teknik estetiği iyileştiren ve saat imlerinin ışıklı yüzeyini önemli ölçüde artıran bir özellik olan monoblok ışıldayan seramik kompozitten yapılmış. Kadran, 45 derecelik konik boncuk püskürtmeli flanşın mat yüzeyiyle ince parlaklıkta tezat oluşturan güneş ışını saten yüzeyli düz disk olan iki ana öğeden oluşuYOr. Son olarak, Pelagos adı saat 6 pozisyonunda parlak kiraz kırmızısı rengiyle öne çıkıyor.


ATÖLYE ÜRETİMİ MEKANİZMA CALIBRE MT5400
Pelagos 39 modeli, Atölye Üretimi Calibre MT5400 ile donatılmış. Yapısı, iki sabitleme noktasına sahip ağlam ir çapraz köprü tarafından yerinde tutulan değişken atalet dengesi sayesinde sağlamlık, uzun ömür, güvenilirlik ve hassasiyet sağlamak üzere tasarlanmış. Bu terazi ve silikon balans yayı sayesinde Atölye Üretimi Calibre MT5400, performansı bu bağımsız enstitü tarafından belirlenen standartların ötesine geçen İsviçre Resmi Kronometre Test Enstitüsü (COSC) tarafından bir kronometre olarak onaylanmış. Aslında, COSC’nin bir saatin günlük çalışmasında tek bir harekette mutlak zamana göre -4 ile +6 saniye arasında ortalama bir değişime izin verdiği yerde, Tudor, aşağıdaki durumlarda -2 ila +4 saniyelik bir değişimde ısrar eder. tamamen monte edilmiş.

Bir diğer dikkate değer özellik, Atölye Üretimi Calibre MT5400’ün güç rezervinin yaklaşık 70 saat “hafta sonu geçirmez” olmasıdır, bu da kullanıcının saati Cuma akşamı çıkarıp Pazartesi sabahı kurmasına gerek kalmadan tekrar takmasını sağlar.

TİTANYUM BİLEZİK VE KAUÇUK KAYIŞ
Pelagos 39 modeli, hızlı uzunluk ayarı için Tudor “T-fit” toka ile donatılmış, tamamen saten fırçalanmış titanyum bilezikle birlikte verilir. Kullanımı kolay, alet gerektirmeyen ve beş pozisyon sunan bu sistem, kullanıcının 8 milimetrelik bir ayar penceresi boyunca bileziğin toplam uzunluğunu ince ve anında ayarlamasını sağlar. Bu toka, saatin bir dalış giysisi üzerine giyilebilmesini sağlamak için 25 milimetrelik bir bilezik uzatma işlevine de sahiptir.

Pelagos 39, titanyum uç bağlantıları ile kasaya bağlanan titanyum pim tokalı siyah kauçuktan yapılmış ikinci bir kayışla birlikte gelir. Ayrıca, kayışı 110 milimetreye kadar uzatmayı mümkün kılan bir kauçuk uzatma parçası da dahildir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen