Per. May 2nd, 2024

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde Charli D’Amelio, 146 milyon TikTok takipçisine ulaşarak, Hulu’daki kendi realite TV şovunda başrol oynayarak ve güzellik endüstrisinde başarılı işler yaparak herkesin bildiği bir isim haline geldi.

2020’de TikTok yıldızı ve kız kardeşi Dixie D’Amelio, Morphe’nin GenZ merkezli makyaj serisi Morphe 2’nin yüzleri oldu. Aynı yıl, kardeşler Orosa Beauty ile bir oje serisi sundu. Ayrıca sosyal kanallarında bir dizi ‘benimle hazırlanın’ ve ‘favorilerim’ tarzı güzellik videoları yayınlıyorlar. Ancak koku, D’Amelio için yeni bir alan…

18 yaşındaki Charli, hiçbir zaman özel bir kokuya sahip olmadığını, annesi ve babası gece dışarı çıkmadan önce kokularını sıktıklarında her zaman kıskandığını söyledi.

İşte şimdi, Born Dreamer ile kendine ait bir koku yarattı.

Kokuyu yaratma süreci tam iki yıl sürdü. D’Amelio, Born Dreamer’a ulaşmadan önce uzmanlarla görüşmek ve bir dizi koku karışımını test etmek için Fransa’nın güneyine uçtuğunu söyledi. D’Amelio, “Benim için koku, sevmeye ve öğrenmeye başladığım bir şey. Nasıl çalışıldığını tığını ve bir koku geliştirmeye ne kadar zaman harcandığına şahit olmak inanılmaz bir şeydi” diyor.

Born Dreamer, meyveli çiçekli üst notalar ve cilt misk alt notalarından oluşuyor, böylece koku her kullanıcının doğal aromasıyla farklı şekilde güçlendiriliyor. D’Amelio, “Herkes için bireysel” diye açıkladı. Kokuyu, temiz ve güven artırıcı bir koku olarak tanımlıyor.

D’Amelio’nun kokuyu yaratmadaki amaçalrından biri, insanlara hedeflerine ulaşmaları ve hayallerini gerçekleştirmeleri için ilham vermekti. D’Amelio, tanıtım için TikTok’ta oluşturduğu bir içerikle, kullanıcıların kendilerini düşüncelerini ve hayallerini paylaşmaya davet etti.

Makyaj içeriği yaratıcısı, kokunun lansman kampanyası için Melz Morales ve model Lori Ann dahil olmak üzere birkaç kişiyi seçti. D’Amelio, “Profesyonel modeller veya kampanya çekimleri yapan insanlara bir rol verebilirdim” dedi. “Ama benim için bunun biraz farklı olmasını istedim. Bunu yaşamak için yapmayan insanlardan, gerçek düşüncelerini duymak istedim… Sanırım koku hakkında ne düşündüklerini duyarak kokuyla biraz daha ilişki kurabildim.”

D’Amelio, yeni kokular keşfetmeye devam etmeyi ve belki de Born Dreamer koleksiyonunu genişletmeyi umuyor.

Born Dreamer Eau de Toilette, şu anda Ulta’da 48 dolara, yedek şişesi ise 35 dolara satılıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen