Sal. May 7th, 2024

Trabzonspor’da deplasman fobisi bitmek bilmiyor. Fenerbahçe deplasmanında 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, ciddi bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Dış sahada çıktığı son 9 maçta 8 yenilgi alan bordo-mavililer, tek 3 puanını Gaziantep’e karşı alınan hükmen galibiyetle çıkardı. Aynı zamanda ezeli rakip Fenerbahçe’ye karşı da 26 yıldır devam eden deplasman fobisi de bitmedi. 26 yılda sadece bir kez Türkiye Kupası’nda 2019-2020 sezonunda 3-1’lik galibiyet geldi.

Bordo-mavililer, Fenerbahçe’ye karşı 26 yıldır dışarıda kazanamıyor. Öte yandan ligde bu sezon 16 deplasman maçına çıkan Karadeniz ekibi, biri hükmen olmak üzere 4 galibiyet alabildi. Bordo-mavililer ayrıca 10 yenilgi, 2 beraberlik yaşadı.

Kulüp tarihinin de en kötü deplasman karnelerinden biri ortaya çıktı. Trabzonspor, Avrupa kupalarında da çıktığı 5 deplasman maçını da kaybetmişti. Bordo-mavililer, Türkiye Kupası’nda da Ankaragücü’ne deplasmanda yenilmiş ve elenmişti.

Bu sezon deplasman başarısızlığı tüm kulvarlarda sıkıntı çıkardı.

KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Teknik direktör Nenad Bjelica, istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Hırvat antrenör, bordo-mavililerin başında çıktığı 4 maçta 3 yenilgi aldı. Bjelica döneminde sadece Ankaragücü galibiyeti gelirken bir de Gaziantep karşısında hükmen 3 puan alınmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen