Pts. Eyl 16th, 2024

Yangın algılama çözümlerindeki tecrübesi ile Panasonic Life Solutions Türkiye, dünyanın en büyük müzeleri ortasında yer alan İstanbul Arkeoloji Müzesi’nden Türkiye’nin aydınlık öğrencilerinin yetiştiği Galatasaray Üniversitesi’ne kadar birçok değerli yapının güvenliğini sağlıyor.

Yangın algılama sistemleri alanındaki 30 yılı aşkın tecrübesi ve 15 bini aşkın konseyimi ile Panasonic, yangına karşı uyaran ve yangına yol açabilecek durumlar hakkında evvelden bilgilendiren teknolojiler sunuyor. Bu kapsamdaki tahlillerini sanat, eğitim, tıp, ulaşım üzere farklı alanlarda faaliyet gösteren binalarda uygulayan Panasonic; Türkiye Arkeoloji Müzesi, Ani Müzeleri, Galatasaray Üniversitesi, Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane üzere özel yerleri koruyor. Ayrıyeten üç farklı metro projesi, kırkı aşkın fabrika ve üretim tesisi ile onlarca kamu kuruluşu, Panasonic teminatıyla yangına karşı inançlı halde faaliyet gösteriyor.

Ürünler kanıtlanmış güvenliği ve muvaffakiyetinin yanı sıra heyetim ve bakımı kolaylıkla yapılıp yönetilebildiği için daha düşük maliyetli olmasıyla da dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Panasonic Life Solutions Türkiye, EMEA ve CIS Bölgesi Pazarlama Genel Müdürü Erhan Güngör; “Panasonic Life Solutions Türkiye olarak birçok sanayide yüksek doğrulukla çalışan, başarısı kanıtlanmış ve son teknolojiyle donatılmış yangın algılama tahlilleri sunuyoruz. Bugüne dek binlerce binada suram gerçekleştirdik; İstanbul Arkeoloji Müzesi’nden Galatasaray Üniversitesi’ne kadar ülkemiz için değer taşıyan yerlerin yangın manasında güvenliğini sağlamayı sürdürüyoruz. Ayrıyeten Kadıköy-Kartal metrosu, Kartal-Kaynarca metrosu, Kaynarca- Sabiha Gökçen Havalimanı metro projelerinin yanında 46 fabrika ve üretim tesisi de yangın alanındaki tahlillerimizle korunmaya devam ediyor. Eserlerimiz, kanıtlanmış muvaffakiyetinin yanı sıra suram ve bakımları kolaylıkla yapılabildiği için daha düşük maliyetli olmasıyla da dikkat çekiyor” dedi.

Akıllı ve teknolojik çözümlerler sunuyor

Panasonic Life Solutions Türkiye; yapay zekâ ile güçlendirilmiş akıllı esnek dedektör algoritmasıyla çalışma modunu kendisi belirleyen, çok ince aralık pahasına sahip geliştirilmiş dedektör haznesi ile ise istenmeyen yangın ihtarlarını engelleyen bir sistem sunuyor. Üretim sürecinde iki kere test edilen duman detektörleriyle yüksek güvenlik sağlayan Panasonic, çoklu ana panel yapılandırması ve web sunucusuyla bütünleştirme imkanıyla yangın algılama tahlillerinde teknolojik bir yaklaşım sergiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen