Pts. Eki 21st, 2024

Türki Cumhuriyetlerle ticari bağlarında her geçen yıl artış hacmi gösteren Weltew Home, son olarak Kazakistan’ın başşehri Nur-Sultan’da yeni bir mağaza açtı. Ülkede 12’inci mağazasını hizmete sunan marka, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor.

Türk mobilyasını dünyanın dört bir yanında gururla temsil eden ve İnegöl’ün mobilyadaki ihracat rekortmeni Weltew Home, 2021 yılı bitmeden yurt içi ve yurt dışındaki mağazalaşma yatırımlarını hızlandırıyor.

Kazakistan’da Nur- Sultan mağazasının açılış merasiminde hazır bulunan Weltew Home İdare Şurası Lideri Mustafa Balcı, markanın 2022 gayeleriyle ilgili görüşlerini aktardı. Balcı, “Çeyrek asırdır faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz İnegöl’de, yüksek teknolojiye sahip makine parkurumuzla ve çağdaş üretim tesisimizle hem yurtiçinde hem de dünya pazarındaki amaç kitlelere erişilebilir fiyatlar ile kaliteli mobilyalar üretip satıyoruz. Önümüzdeki yıl kapasitemizi yüzde yüz arttıracağız. Yurt içinde ve yurt dışında nüfus yoğunluğuna nazaran tıpkı ilçede en az çift bayilik sistemine geçeceğiz. 55 bin metrekarelik ek üretim merkezimin inşaatı 2022 yılında tamamlanmış olacak. Burada yumuşak eser kümesi ile panel mobilya üretimine ek sağlayacağız. Ayrıyeten yeni yılda tüm showroomlarımızda Weltew Home markalı mesken dokumacılığı eser kümelerimizi da satışa sunacağız. Şayet önümüzdeki yıl hammadde konusunda eza yaşanmaz ise markamız ismine 2022’nin ‘altın yıl’ olacağını söyleyebilirim” dedi.

“İnegöl’den dünyaya katma pahalı eser sunuyoruz”

Mustafa Balcı, “25 yıllık serüvenimizde 79 vilayette 110 mağaza ve dünya pazarında ise 42 ülkede toplam 76 mağaza ile geniş bir pazarlama ve lojistik ağına sahip olan markamızla, Türk iktisadına katma kıymet sağlamaya çaba ediyoruz. Genel merkez ve mağazalarımızla birlikte 1500 kişilik çalışanımızla da istihdama katkı sunmanın gururunu yaşıyoruz” diye söz etti.

Weltew Home İdare Konseyi Lideri Mustafa Balcı, “İstikrarlı büyümemizi 2022 yılında da sürdüreceğiz” derken, amacımız olan dünyanın mobilya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.” dedi. Ayrıyeten Mustafa Balcı bu maksat doğrultusunda “Orta Asya coğrafyasının bizim için farklı bir yeri var. Bölgede ve Kazakistan’da yeniden mağaza açılışlarımız devam edecek. Başşehir Nur-Sultan’da yeni mağazamızı kullanıcılarımızın hizmetine sunmanın memnunluğunu duyuyoruz” diyerek kelamlarını noktaladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen