Paz. Nis 28th, 2024

Nadir Apple ürünlerini toplayan KosutamiSan isimli Twitter hesabı, Cupertinolu firmanın 2016’da duyurulan ilk nesil renkli AirPods modellerini farklı renk seçenekleri ile piyasaya sunmayı düşündüğünü, ancak bu karardan son anda vazgeçtiğini söylüyor.

Kosutami, Twitter üzerinde pembe bir AirPods kutusu paylaştı. Söylediğine göre Apple, kablosuz kulaklıklarını iPhone 7 ile eşleştirmek istediği için (PRODUCT)RED, Purple, Black ve Blonde (Kırmızı, Mor, Siyah ve Sarı) renklerinde piyasaya sürmeyi de düşündü.

İlginç bir şekilde bu durum, şirketin o sürümle beraber birkaç farklı rengi denemesi ile Apple’ın mor bir iPhone 7 piyasaya sürmek istediğini de gösteriyor. Kosutami, çok renkli AirPods’un Tasarım Doğrulama Testi veya Üretim Doğrulama Testine kadar iptal edilmediğini, yani Apple’ın ürünün resmi duyurusuna çok az bir süre kala planlarını rafa kaldırmaya karar verdiğini söylüyor.

Apple’ın nihai modeli açıklamadan önce farklı ürün sürümlerini incelemesi alışılmadık bir durum değil. Bloomberg, iPhone 13 ile Apple’ın Touch ID sensörünü telefona yerleştirmeye çalıştığını ama vazgeçtiğini açıklamıştı. iPhone 15 söylentilerine göre ise, telefonun birleşik bir ses düğmesine sahip olması bekleniyordu ancak artık bu tuşun gerçek olmama ihtimali yüksek görünüyor.

Çoğunlukla Gümüş/Uzay Grisi seçeneklerinde karar kılıyor olsa da, Apple’ın ürünleri için sürekli olarak birden çok rengi test ettiğini bilmek güzel. Şimdilik, Apple’ın bir USB-C bağlantı noktası eklemeyi planlaması dışında, yaklaşan AirPods ürünleri hakkında pek bir şey bilmiyoruz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen