Paz. Eyl 29th, 2024

Güneş gücü ve yenilenebilir güç kesiminin Türkiye’deki birinci ve tek milletlerarası aktifliği Milletlerarası Solarex İstanbul Fuarı, 2022 tertibine tekrar enerjik, tekrar motivasyonu yüksek ve bölümün itimadını kazanmış olmanın haklı gururu ile hazırlanmaya devam ediyor.

SOLAREX İSTANBUL FUARI

SOLAR DALINI MİLLETLERARASI ARENAYA TAŞIYOR

Güneş gücü ve yenilenebilir güç kesiminin Türkiye’deki birinci ve tek memleketler arası aktifliği Memleketler arası Solarex İstanbul Fuarı, 2022 tertibine tekrar enerjik, tekrar motivasyonu yüksek ve dalın inancını kazanmış olmanın haklı gururu ile hazırlanmaya devam ediyor.

7 – 9 Nisan 2022 tarihleri ortasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileri ile buluşacak olan Memleketler arası Solarex İstanbul Fuarı; bir kere daha kesimin öncü firmaları ile çok sayıda profesyonel ziyaretçiyi bir ortaya getirmeye hazırlanıyor. 14. sefer düzenlenecek olan fuar; bu yıl da ülkemizde solar sanayisinin memleketler arası en büyük ve itibarlı merkezi olma özelliğini sürdürüyor. Solar dalının yatırımcı, üretici, komponent ve son kullanıcıya kadar ilgili tüm profesyonellerinin heyecanla beklediği Türkiye’nin birinci ve tek memleketler arası güneş gücü ve teknolojileri fuarı ülkemiz ismine büyük değer arz ediyor.

Uluslararası Solarex İstanbul Fuarı; yalnızca bir ticaret platformu olmanın ötesinde kesimdeki dünyada daldaki yeniliklerin görücüye çıktığı, en son teknolojilerin bölüm profesyonelleri ile paylaşıldığı bir alan olma özelliği de taşıyor.

Fuarın ülkede ve bölümde yaşanan sorunlara karşın istikrarlı büyümesine devam ettiğini belirten Proje Müdürü Yasemin Terle, “Sektörün en kıymetli randevusu için yeniden heyecan doluyuz” diyerek yaptıkları hazırlıkları özetledi: “Ekip olarak fuarımızı bilhassa yurtdışında tanıtmaya büyük ehemmiyet veriyoruz. Geçen yıl Amerika’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar 5 kıta da 12 yurt dışı fuara katılarak tanıtım yaptık. Bu yıl kapsamı daha da genişleterek bilhassa yurtdışından satın alma heyetlerini İstanbul’a getireceğiz. Güneşin sınırsız gücünün güçlü bir ticari kaynak olduğu ülkemizde 14 yıldır solar topluluğunu birebir çatı altında topluyoruz. 2022 yılında da Doğu Avrupa’dan Yakın Doğu’ya, Orta Doğu’dan Kuzey Afrika’ya güneş gücü yatırımcılarını ve bölüm profesyonellerini bir ortaya getireceğimiz tertip ile solar dalı için güçlü bir ticari arena sunuyor olmaktan memnunluk duyuyoruz. Bölümümüz ismine çok hoş gelişmeler oluyor ve daha hoş muştularla iştirakçilerimizin karşısında olacağız.”

Fotovoltaikler, inverterler, konnektörler, EPC firmaları, jel aküler, solar kabloları, güneşle çalışan tüketici eserler, gereç ve üretim ekipmanları, elhasıl güneşe dair her şeyi bulacağınız SOLAREX; Bölümün büyüklüğü göz önüne alındığında çok sayıda yerli yabancı iştirakçi ve ziyaretçileri bir ortaya getiriyor. Türkiye pazarına girmek isteyen yabancı iştirakçilerin kesime daha yakından bakmasına, potansiyel müşterileriyle yüz yüze görüşebilmesine fırsat tanıyor.

Enerji ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, KOSGEB, Dernekler, Birlikler, THY ve 60’tan fazla yayın ve kuruluşun desteklediği fuar, Türkiye’nin bu daldaki öteden beri var olan yasalar, yeni maddeleşen ve yasalaşacak olan bahisler çerçevesinde son teknolojilerin vitrini olması sebebiyle çağdaş bir hizmet sunuyor.

Uluslararası Solarex İstanbul Fuarı, oluşturduğu iş hacmi ile kesim ihracatına ve rekabetçiliğine güç katıyor. Solar kesiminin marka kıymetine katkı sağlayan bu değerli platformun tüm bölüm oyuncuları tarafından desteklenmesi ile birlikte yerli malı eserlerimizin yurt dışına açılan kapısı “Uluslararası Solarex İstanbul Fuarı” sanayicimizin en verimli halde geçmesi için yılların tecrübeli fuar organizatörü Voli Fuar Hizmetleri, tecrübeli takımıyla var gücüyle çalışıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen