Cts. May 18th, 2024


Zorlu PSM, Ekim ayında minik izleyicilerini birbirinden eğlenceli etkinliklerle karşılıyor. Ömrün ritmi ve melodisiyle, imkansızı mümkün kılan dostluklarla ilgili “Yumurtadan Çıkan Fil” ve iki dünya başkanının sahipsiz topraklarda buluştuklarında yaşadıklarını

birçok müzik, komik atışmalarla ele alan dostluk temalı 

 Hollanda Krallığı Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Bully Bully” Ekim ayında her yaştan izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

YUMURTADAN ÇIKAN FİL // 1 EKİM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 11.00

Dans, kukla ve canlı müzik bu dans tiyatrosunun özünü oluşturuyor. Dört oyuncu, zorluklarla başa çıkmaya çalışan bir file eşlik ederler. Perküsyon ve yan flüt, ömrün ritmi ve melodisi, küçük yaştaki seyircileri günlük hayattan alarak yumurtadan çıkan filin fantezi dolu ve hayallerin bile uçtuğu dünyasına götürüyor. Atta Şenlik ve Ceren Oran & Moving Borders iş birliğiyle “Yumurtadan Çıkan Fil” büyüme ve gelişimle, imkansızı mümkün kılan dostluklarla ilgili bir oyun olarak 1 Ekim’de Güçlü PSM’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Atta Şenlik ve Ceren Oran & Moving Borders iş birliğiyle.

 

*2 yaş ve üzeri için uygundur

 

Kapı Açılış: 10.30

Etkinlik: 11.00

 

Bilet Fiyatları:

İki Kişilik Bilet: ₺400,00 

Tek Kişilik Bilet: ₺240,00

 

BULLY BULLY // 1 EKİM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 15.00

Hollanda Krallığı Büyükelçiliği tarafından desteklenen ve Atta Şenlik (Türkiye), Maas Theatre and Dance (Hollanda) ortak üretimi Bully Bully’de iki dünya başkanı sahipsiz topraklarda buluştuklarında kültür çatışması yaşarlar. Huzursuz bir müsabaka yaşayan iki güçlü lakin çocuksu yetişkin, yavaş yavaş birbirlerine alışırlar. Bully Bully, iki oyuncunun, birçok müzik, komik atışmalar, gürültülü patırtılı tabirlerle irtibat kurduğu ve sonunda dost oldukları bir oyun olarak 1 Ekim’de Şiddetli PSM’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

*3 yaş ve üzeri için uygundur

 

Kapı Açılış: 14.30

Etkinlik: 15.00

 

Bilet Fiyatları:

İki Kişilik Bilet: ₺400,00 

Tek Kişilik Bilet: ₺240,00

 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), on yılı aşkın müddettir ilham verici sanat tecrübeleri yaratarak ve dünya sanatına mesken sahipliği yaparak daha çok beşere sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve memleketler arası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatkarlarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün sanatkarları ile birlikte yarının sanatkarlarına da hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor, sanatın büyüleyici seyahatinde onlara takviye oluyor! Sanatseverlere 11.sezonunda da “Dünyan Değişsin” mottosuyla seslenen ve cümbüş hayatının buluşma noktası olan Güçlü PSM, sanata gönülden bağlı yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Şiddetli PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük yapımlı tiyatrolardan, kendi imallerine kadar kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Kuvvetli PSM, dünya standartlarında çok emelli sanat merkezi olarak tasarlanan ve küresel bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Kuvvetli PSM, yenilikçi, dinamik, yeni, muteber, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, argümanlı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat dalının gelişimine katkı sağlıyor. Şiddetli PSM, 7 farklı yerde eşsiz bir kültür-sanat tecrübesi sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen