Paz. May 12th, 2024

Birkaç hafta önce Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın 30 inçten daha büyük ekrana sahip bir iMac üzerinde çalıştığını söylemişti. Şimdi, en son Power On haber bülteninde, bir kez daha bu Mac’in hala erken test aşamasında olduğunu, 2024’ün sonlarından veya 2025’ten önce piyasaya sürülmesini beklemediğini söylüyor.

Ancak, Apple’ın 24 inçten daha büyük ekrana sahip bir Mac satmadığı ve 30 inçten daha büyük ekrana sahip yalnızca bir monitörü olduğu için, önümüzdeki birkaç yıl içinde 27 inç ekranlı yeni bir iMac daha duyurulabilir.

Apple, MacBook seçeneklerini ve CPU’larını artırırken, halen yalnızca M1 çipli ve 24 inç ekrana sahip bir iMac sunuyor. Şirket, geçmişe benzer bir şekilde davranırsa, daha büyük bir iMac, Mx Pro veya Max çip gibi daha iyi bir işlemciye ve birkaç başka iyileştirmeye sahip olabilir.

Gurman, yeni bir M3 iMac’in bu yılın sonlarında veya gelecek yılın başlarında piyasaya sürülebileceğine inanıyor, ancak yeni çipin yanı sıra Apple’ın form faktörünü değiştirmesi veya yeniden tasarlanan 24 inç iMac’i tamamen yenilemesi pek olası görülmüyor.

Yine de, şirketin yeni seçenekleri olmamasından dolayı Apple’ın daha büyük ekranlara odaklanması, müşteriler açısından neredeyse bir zorunluluk gibi görülüyor. Önceki bir haberde Mark Gurman, Apple’ın zaten 2019 Pro Display XDR ve 2022 Studio Display’in olası halefleri ve Mac boştayken akıllı ekran olarak kullanılabilecek bir monitör üzerinde çalıştığını söylemişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen