Per. May 2nd, 2024

adidas’ın ayrıcalıklarla dolu kulübü adiClub, Members Week’i kutluyor. ELLE Türkiye Web Editörü Buse Saray, Members Week kapsamında düzenlenen “Styling Academy” atölyesini deneyimledi.

“adiClub Members Week’e özel bir etkinlik olan ‘Styling Academy’ atölyesinde ‘styling’den makyaja uzanan profesyonel bir hazırlık sürecinin ardından kamera karşısına geçeceksin’ dendiğinde çok heyecanlanmıştım ve aşırı merak içerisindeydim. Atölye saatinde, adidas İstiklal mağazasında bulunan ‘Members Only – adiClub Lounge’da tatlı bir ekip beni karşıladı. Kapıdan içeri girdiğim an, yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu. Çünkü çok havalı ve gerçekten özel bir şeyin tam da ortasındaydım!

İlk olarak stilist Cansu Kanışkan’ın stil önerileriyle, tarzımı yansıtan adidas Originals görünümünü yaratmaya başladık. Cansu, tarzımla ilgili sorular sorarak, bana uygun parçalar önerdi. adidas tasarımlarıyla dolu bir alanda karar vermek çok da kolay oldu diyemem; hepsini giymek istiyordum! Sonunda özgüvenimi yükselten ve muhteşem hissettiren bir adidas görünümüyle ayna karşısındaydım.

Styling’in ardından kendimi, makyaj sanatçısı Serkan Parmaksızoğlu’nun sihirli parmaklarına bıraktım. Serkan Bey, cildime ve stilime uygun dokunuşlarla, konsepti yansıtan (çok beğendiğim) bir makyaj uyguladı. İddialı yoğun makyajlar yerine herkesin doğal güzelliğini ön plana çıkaran dinamik makyajlar yapılıyordu. Bu, çok hoşuma giden detaylardan biri oldu.

adiClub Lounge’ın İstiklal manzaralı terasında keyifli bir kahve molasının ardından, kendimi fotoğrafçı Ali Bozkurt’un hayalperest setinde buldum. Bütün ışıklar ve dikkatler bendeydi! Aşırı heyecanlıydım ama özgürdüm; ‘sahne senin’ derler ya işte tam olarak öyleydi. Ali’nin yönlendirmeleriyle, eğlenceli (çok da havalı) bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdik. İtiraf etmek gerekirse; kendimi sektörün en iyi fotoğrafçılarından birinin gözünden görmek çok da hoşuma gitti. O an sahneyi bizlere bırakan adiClub, kendimizi keşfetmemize ve özgürce hareket etmemize destek oldu.

adidas, bize bir kez daha içimizdeki yaratıcılığı dışa vurmak, oyunda fark yaratmak, geleneği yıkmak ve cesur olmak için ihtiyacımız olan ilhamı sundu. İşte bu gerçekten çok özel ve unutulmaz bir andı!”

adiClub nedir?
adidas, ayrıcalıklar sunan bir kulüp olan adiClub üyelik programını 2020 yılında hayata geçirdi. Kulüp, üyelerine özel adidas ürünlerine ve deneyimlere erişim imkanı verirken; tüm koşular, antrenmanlar ve alışverişler için de puan kazandırıyor. Ayrıca adiClub’a özel bir festival olan “Members Week” yılda iki defa düzenleniyor. Members Week ile üyelere özel daha fazla deneyim, ürün lansmanı, çekiliş ve ayrıcalık sunuluyor.

Bu sene, ilk olarak 14 Nisan – 4 Mayıs arası kutlanan Members Week boyunca İstanbul, İzmir ve Ankara’daki adidas mağazalarında tasarım, makyaj uygulamaları ve styling içeren çeşitli aktiviteler düzenleniyor.

Katılımın ücretsiz olduğu adiClub üyelik programı ile ilgili hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://www.adidas.com.tr/tr/adiclub adresini ziyaret edebilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen