Cts. May 11th, 2024

Allianz Türkiye, “Hayat nasıl gelirse gelsin, Allianz bugün, yarın seninle” bildirisini verdiği yeni reklam sinemasıyla hayatlarının her anında müşterilerinin yanında olduğunu vurguluyor.

Yeni jenerasyon sigortacılığın öncüsü Allianz Türkiye, “İşimiz Yaşamak” isimli yeni reklam sinemasıyla, varoluş gayesinde olduğu üzere yeterli günde berbat günde “Allianz Seninle” diyor.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi” müziğinin yine yorumlanarak bir ninni tınısıyla başladığı ve git gide ritminin yükseldiği reklam sinemasında, bir bebeğin büyürken karşılaşabileceği bazen keyifli bazen de hüzünlü anlar Allianz gözünden ekrana yansıtılıyor.

Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı reklam sinemasını; “Bir bebeğin, büyüyüp genç bir bireye ve sonrasında ebeveyne dönüşürken karşılaşabileceği kimi vakit keyifli, kimi vakit hüzünlü anları yansıtmaya çalıştığımız yeni reklam sinemamızla; hayatlarının her anında müşterilerimizin yanında olduğumuz iletisini perçinlemek istedik. İzleyenlere umut vermesini istek ettiğimiz reklam sinemamızla hayatın içinden, birçok kişinin aşina olduğu bir kesit sunduk ve ‘iyi günde de makus günde de seninleyiz’ dedik. Bulunduğumuz toplum için paha yaratmak ve müşterilerimizle bağ kurmak bizim için çok değerli. Kurduğumuz bu bağ sayesinde müşterilerimizin hayatlarının her anında yanlarında olabiliyoruz. Bu inanca layık olmak için gelecekte de müşterilerimizin sıhhatlerini, sevdiklerini ve birikimlerini korurken, yanlarında olmaya devam edeceğiz.” kelamlarıyla kıymetlendirdi.

Çekimleri üç gün süren ve İstanbul’da tamamlanan reklam sinemasının direktör koltuğunda, Allianz Türkiye’nin 2019 ve 2020 yıllarındaki ödüllü sinemalarının de direktörü olan Serdar Dönmez oturuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen