Çar. May 1st, 2024


Anadolu Efes Spor Kulübü’nde yeni dönem öncesinde A Kadro kaptanları belirli oldu. Anadolu Efes ile iki EuroLeague şampiyonluğu ve sayısız kupa kazanan isimlerden Shane Larkin Kaptan, Rodrigue Beaubois ise İkinci Kaptan olarak seçildi. 

 Turkish Airlines EuroLeague’de ve Türkiye Sigorta Basketbol Üstün Ligi’nde yeni dönemin başlamasına sayılı günler kala Anadolu Efes kadro kaptanlarını duyurdu.

2018 yılından bu yana Anadolu Efes formasını terleten ve sayısız rekora imza atan Shane Larkin ile grubun en deneyimli isimlerinden olan Fransız Rodrigue Beaubois kadro kaptanlıklarına getirildiler.  

2023-2024 sezonu öncesinde grubun başına geçen Başantrenör Fazilet Can, kaptanlık misyonunu üst üste kazanılan EuroLeague şampiyonluklarının vazgeçilmezlerinden olan Shane Larkin ve Rodrigue Beaubois’ya verdi.

Larkin ve Beaubois, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Turkish Airlines EuroLeague Medya Günü’nde her kulvarda son ana kadar çaba edeceklerini vurgulayan Başantrenör Fazilet Can’ın parkedeki en büyük yardımcılarından olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen