Paz. May 19th, 2024

Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli bankası Anadolubank, 116. şubesini Alanya’da açarak ülke iktisadına katkıda bulunmaya devam ediyor. Geride bıraktığı 24 yılda altyapı ve hizmetlerini daima geliştiren banka, şube ağını genişleterek müşterilerinin yanında olmayı sürdürecek.

Müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma vizyonuyla çalışan Anadolubank, verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda ülke iktisadına bedel katmaya devam ediyor. Bir yandan dijital bankacılığa yaptığı yatırımlarla dikkat çekerken, bir yandan da şube kanalıyla yerinde ve özel hizmet anlayışını sürdürüyor. Müşteri odaklı yaklaşımı ile fark yaratan ve uzman takımı ile hizmet veren Anadolubank, 2019’dan beri başlattığı şube atılımını devam ettirerek 116. şubesini Antalya’nın Alanya ilçesinde müşterilerinin hizmetine açtı.

Tabana yaygın ve sürdürülebilir büyümeye son derece ehemmiyet verdiklerini belirten Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke “Müşterilerimizi anlayan ve tanıyan, gereksinimlerine en gerçek ve en uygun tahliller geliştiren bir bakış açısıyla çalışıyoruz. Teknolojik gelişmeler ve dijitalleşme konusunda her türlü gelişmeyi yakından takip ederek müşterilerimize paha katacak eser ve hizmetleri geliştirmeyi sürdürürken, bir yandan da şube atılımlarımız tüm süratiyle devam ediyor. Emniyetli, yenilikçi ve gereksinime özel tahliller sunan bankacılık anlayışımızı ve uzman takımımızı Alanya’da da müşterilerimizle buluşturmaktan memnunluk duyuyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen