Paz. May 19th, 2024

Türk bankacılık kesiminin yüzde yüz yerli sermayeli ve güçlü oyuncusu Anadolubank, 7-11 Ocak tarihleri ortasında Türkiye Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen ‘Jewellery Antalya 2022’nin Gold sponsorluğunu üstlendi.

Yenilikçi tahlilleri, müşteri odaklı bankacılık anlayışı ve güvenilirliğiyle müşterilerinin vazgeçilmez finansal ortağı olma amacıyla çalışan Anadolubank, Türkiye Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen Jewellery Antalya 2022’nin Gold sponsoru oldu. Anadolubank, 7-11 Ocak tarihleri ortasında Antalya Rixos Sungate Hotel’de organize edilen Jewellery Antalya 2022’de standıyla da yer aldı. Türkiye’den 60, dünyadan 400’ün üzerinde firmayı ağırlayan fuarda, Anadolubank mücevher üreticilerine ve kuyumcu esnafına yönelik özel tahlillerini sundu.

Müşterilerinin gereksinimlerine uygun finansal tahliller sunmak için hizmet kanallarını genişleterek iş modelinde daima yenilenmeye gittiklerini lisana getiren Anadolubank Kobi İşletme ve Tarım Bankacılığı Kısmı Genel Müdür Yardımcısı Zafer Can, sponsorluk kararlarının ve fuara iştiraklerinin temel hedefinin ayrıcalıklı bankacılık hizmetleriyle kuyumcuları buluşturmak olduğunu söyledi. Zafer Can, “Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 2022’nin birinci mücevher fuarı olma niteliği taşıyan Jewellery Antalya, kuyumcularımızın 400’ün üzerinde yurt dışı alım heyeti ile buluştuğu, eserlerinin sunumunu yaparak sipariş aldığı ve üretime geçtiği son derece dinamik bir tertip. Bu tertipte yer almaktan ötürü büyük bir memnunluk duyuyoruz. Anadolubank olarak kuyumcularımızın üretim hacimlerini artırmalarını sağlamak emeliyle sunduğumuz başta “Fiziki Külçe Altın Kredisi” olmak üzere tüm finansal hizmetlerimizle dayanak vermeye devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz yıl Altın Bankacılığı Kısmını kuran Anadolubank, bu kapsamda, birikimlerini altın olarak pahalandırmak isteyenlere Vadeli ve Vadesiz Altın Hesabı eserini sunarak, altın cinsinden birikimlerin çalınma ve kaybolma riski olmadan teminat altına alınmasını mümkün hale getiriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen