Paz. May 5th, 2024


Antalya Büyükşehir Belediye Bayan Basketbol Kadrosu, Beşiktaş’ı Yenerek Liderliğe Yükseldi

ING Bayanlar Basketbol Muhteşem Ligi’nde uğraş eden Antalya Büyükşehir Belediye Bayan Basketbol Kadrosu, nefes kesen bir gayrete imza atarak Beşiktaş’ı 82-77 mağlup ederek ligin doruğuna yerleşti. Müsabaka, Antalya’da büyük bir basketbol şölenine sahne oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Toroslar Basketbol Kulübü, ING Bayanlar Basketbol Ligi’nde üçüncü hafta müsabakasında Beşiktaş’ı ağırladı. Daha evvel Nesibe Aydın GSK ve Tarsus Spor’u mağlup eden Antalya Toroslar, bu defa Beşiktaş karşısında üstün bir performans sergiledi. Müsabaka, Antalya’da büyük bir basketbol şölenine sahne oldu.

 

ÇEKİŞMELİ KARŞILAŞMA

Karşılaşma hayli çekişmeli geçti. Birinci dönemi 21-17 önde tamamlayan Antalya Toroslar, devre ortasına 40-32’lik skorla girdi. Üçüncü dönem ise 55-55 berabere tamamlandı. Lakin son dönemde üstünlüğü ele geçiren Antalya temsilcisi, maçı 82-77 kazanarak büyük bir zafer elde etti. Maçın en skorer oyuncusu 31 sayıyla Antalya Toroslar’dan Kelsey Renee Bone oldu. Bu galibiyetle Antalya Toroslar, ligin tepesine yükseldi ve basketbol tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşattı.

 

ANTALYA’DA BASKETBOL YİNE CANLANACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Toroslar Basketbol Kulübü Ekip Koçu Selen Fazilet, şiddetli bir fikstürün içerisinde çaba ettiklerini belirtti ve Beşiktaş üzere güçlü bir grubu yenmenin zorluğuna vurgu yaptı. Fazilet, ayrıyeten maçtaki büyük taraftar takviyesine teşekkür etti ve Antalya’da basketbolun yine canlanması için galibiyetlere devam etmek istediklerini söyledi.

 

BİR SONRAKİ MAÇ AVRUPA KUPASI RÖVANŞI

Antalya Büyükşehir Belediye Toroslar Basketbol Kulübü, bir sonraki gayretini Avrupa Kupası rövanş müsabakasında 28 Eylül Perşembe günü Uniao Sportiva’ya konuk olarak sürdürecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen