Paz. May 5th, 2024


Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Barajı yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesi 30 araç, 70 işçi ile takviye veriyor. Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, Alanya halkına geçmiş olsun dileklerini iletirken, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm işçi, araç ve ekipmanlarıyla çalışmalara dayanak vermeye hazır olduğunu söyledi. 

Alanya’da yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan ve rüzgarın tesiriyle yayılan yangına havadan ve karadan müdahale edilirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de söndürme çalışmalarına takviye veriyor. 

 

BÜYÜKŞEHİR GRUPLARI İŞ BAŞINDA

Yangının çıktığı birinci andan itibaren bölgeye sevk edilen Büyükşehir grupları çalışmalara ağır formda dayanak veriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 17 araç ve 45 işçi ile söndürme çalışmalarında misyon alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı 4 iş makinesi yangın bölgesinde misyon yapıyor. Kırsal Hizmetler takımları 1 kepçe, 1 greyder, 1 önder ve 1 servis aracı ile yerleşim bölgesinin etrafında yangın şeridi açıyor. ASAT Genel Müdürlüğü de 4’ü arazöz 8 araç ile vazife yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne ilişkin ilçe takımları de yangına müdahale çalışmalarına dayanak vermek üzere hazır bekliyor. 

 

İLÇE GRUPLARI HAZIR BEKLİYOR
 

Alanya halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, “Yangının akabinde itfaiye takımlarımız başta olmak üzere iş makineleri ve arazözlerimiz ile çalışmalara takviye veriyoruz. Gereksinim olmamasını ümit ederek yangının büyüme ihtimaline karşı ilçelerde bulunan araç ve ekipmanlarımızla yangın söndürme çalışmalarına katılmak üzere hazır bekliyoruz” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen