Per. May 2nd, 2024


Türkiye’nin iş yeri alışveriş platformu Avansas’ın yeni Brand Marketing & SOHO Growth Yöneticisi Nevra His Duru oldu. Duru, şirketin pazarlama grubuna liderlik edecek. 

Şirketlerin kâğıt ve kırtasiye materyalinden paklık eserine, besin ve mutfak gereçlerinden teknolojiye kadar tüm muhtaçlıklarını tek platformdan karşılayan Avansas’ın Brand Marketing & SOHO Growth Yöneticisi Nevra His Duru oldu. Duru, Avansas’ın güçlü büyüme maksatları doğrultusunda pazarlama stratejilerini şekillendirecek ve pazarlama grubuna liderlik edecek.

Nevra His Duru, Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme kısmından mezun olduktan sonra ABD Cornell Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı. İş hayatına 1998 yılında Procter & Gamble’da Eser Müdür Yardımcısı olarak başladı ve akabinde Turkcell’de Ferdi ve Kurumsal Pazarlama Departmanlarında Uzman ve Müdür konumlarında misyon aldı. Turkcell Superonline’da Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak vazife alan Nevra His Duru, daha sonra Türk Telekom’da Pazarlama Yöneticisi, Philips Aydınlatma’da ve Mars Athletic’te Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen