Çar. May 8th, 2024


Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü grupları, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarına orta vermeden devam ediyor.

Göynük Mahallesi 3129 sokakta yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren belediye grupları, kaldırım ve reglaj çalışmalarının devam ettiği Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde de sıcak asfalt çalışmalarına hazırlanıyor.

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarının son süratiyle sürdüğünü söyledi.

Kemer halkına en uygun biçimde hizmet etme çabası içerisinde olduklarına işaret eden Lider Topaloğlu, “Halkımız için üretmeye ve hizmet etmeye devam ediyoruz. Kemerimizin her köşesini, daha çağdaş bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmalarımızı en kısa müddette tamamlayarak halkımızın kullanımına kazandıracağız. Yaptığımız çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle de halkımızdan özür diliyoruz.” dedi.

Öte yandan belediye grupları, Ulupınar Mahallesi Alasini mevkisinde yağmur nedeniyle yola dökülen toprağı temizleyerek yolu trafiğe açtı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen