Cts. May 11th, 2024


Eğitimli bir uzman takıma sahip olmanın müşteriler için kaliteli hizmet, iş gelişimi ve yeni yetenekleri ortaya çıkarabilme hususlarında sayısız yararları vardır. Axis’in görüntü ve nezaret tahlilleri alanındaki Sertifikasyon Programı, uzmanlığı doğrularken, daha kapsamlı proje ve teklifler oluşturabilmek gayesiyle özel olarak geliştirilmiştir. 

 

Tüm sertifika programları tıpkı mıdır?

Ağ görüntü nezaret pazarı, daima olarak yenilenmeyi ve şimdiki bilgiye hakim olmayı gerektirir. Kendilerini geliştirmek isteyen çalışanların, hangi niteliklerin amaçlarını en güzel biçimde desteklediğini anlamaları çok kıymetlidir. Bir kuruluş tarafından verilen sertifika, çalışanın bu kuruluşun eser ve hizmetlerini kullanarak bir projeyi gerçekleştirmeye yönelik bilgi ve maharetlere sahip olduğunu deliller. Birebir vakitte şirket çalışanının şirketler, tedarikçiler ve müşteriler nezdinde tanındığını doğrular. Birden fazla durumda, kurumlar tarafından verilen sertifikalar, o kurumun eser ve hizmetleri ile uyumlu olduğu için daha fazla ehemmiyet taşır. 

 

Axis Sertifikasyon Programı ne sunuyor?

 Axis Sertifikasyon Programı, en son ağ görüntü teknolojilerinde, sanayi tarafından tanınan bir sertifikasyondur. Program, kapsamlı bir bilgi tabanı oluşturmak için kendi suratında kurslar, eğitmen tarafından yönlendirilen eğitimler ve öteki öğrenme malzemeleri sunar. Çok taraflı öğrenme metodu, çalışanların kendi derslerini planlayabilecekleri ve bu alanda çalışan diğer insanların tecrübelerinden yararlanacakları manasına gelir. Kurs gereçleri, daima olarak güncellenen sanayideki son teknolojilere odaklanmıştır. Muvaffakiyet testleri, tarafsız ve bağımsız kurumlar ve denetçiler tarafından yapılmaktadır.

Program üç kademeye bölünmüştür: hazırlık, sertifikalı olmak ve sertifikalı kalmak. Birinci adım, çalışanların öğrenme portalındaki eğitim içeriği ile tanışmalarına odaklanır. Bu, kendi suratında  kurslar ve saha eğitimi ile daha derinlemesine uygulama olmak üzere farklı formatlarda sunulmaktadır. İmtihanlar için yapılan hazırlık, sanayi genelindeki “nasıl yapılır”a odaklanır.

İkinci kademe, Axis Ağ Görüntü İmtihanı’nı geçerek Axis Sertifikalı Profesyonel olmaktır. Bu hususta kâfi bilgiye sahip olanlar, birinci adımı atlayarak imtihana girebilir. İmtihana girmeden ilgili sınıflara katılmak, yeni bilgilere sahip olmayı sağlar ve imtihanı geçebilme talihini arttırır.

Sertifikanın üç yıl geçerli olması nedeniyle, bilgileri aktüel tutmayı teşvik etmek ve ağ görüntü sanayisinin en son yeniliklerine hakim olmayı sağlamak için üçüncü etap olan ”sertifikalı kalmak” evresi geliştirilmiştir. 

 

Daha fazla eğitim iş başarısı getirir:

 Eğitim yatırımı iş yerlerine hem kısa hem de uzun vadede sayısız yarar sağlar.

Daha donanımlı ve bilgili bir bir grup, hizmet ve teklifleri daha tesirli ve verimli bir biçimde sunma maharetine sahip olacaktır. Daima eğitim kültürü iş yerlerinde işçi bölüm daimi oranının düşük ve çalışan memnuniyetinin daha fazla olacağı manasına gelir. Yapılan son araştırmalara nazaran, iş yerindeki profesyonel gelişim fırsatlarının, çalışan memnuniyetini % 34 artırdığı görülmüştür. Sertifikasyonlara yapılan yatırımlar, müşteri tabanınız içindeki güvenilirliğinizi güçlendirir ve kalabalıktan sıyrılmanıza yardımcı olur. Doğrulanmış ileri seviye bilgi, nitelikli çalışanın karmaşık kavramları müşterilere daha yeterli aaktararak iş gelişmesi için yeni fırsat kapılarını açar, böylelikle inancın artmasına neden olur. 

Sertifikasyonları teşvik eden işletmeler, bireyler üzerinde olumlu bir tesire sahip olurken birebir vakitte tercih edilirler. İleri seviye bilgi edinen çalışanların artan özgüvenleri, güvenilirliği ve gelecekteki muvaffakiyetleri hazırlar.

 

Son müşteriler için tesirleri: 

Tüm işletmeler, sundukları eser ve hizmetlerden müşterilerinin mutlu olmasını ister, eğitimli bir takım alanda doğal olarak kıymet katar.

Müşteri perspektifinden, sertifikalı profesyonellerle çalışmak, etkileşimler sırasında bilgi alımı manasına gelir, böylelikle müşteri tahlilin en güzel nasıl elde edileceği konusunda eğitilir ve yatırım getirisi artar. Eğitimli çalışana sahip kurumlarla çalışan müşteriler, iş gelişimi ve verimlilik fırsatları hakkında daha yeterli bilgi sahibi olur. Proje esnasındaki sıkıntılar azalırken, iş kesintileri önlenebilir. Sertifika programlarıyla şirket prestiji artarken, müşterilere garanti sağlanır. 

 

Axis Communications Hakkında:

Axis, güvenliği ve iş performansını artırmak için tahliller yaratılarak daha akıllı ve daha inançlı bir dünya sağlama misyonuyla hareket eder. Bir ağ teknolojisi şirketi ve sanayi başkanı olarak Axis, görüntü nezareti, erişim denetimi, imajlı diafon ve ses sistemleri alanında tahliller sunar. Bu tahliller akıllı analitik uygulamalarıyla güçlendirilmiş ve yüksek kaliteli eğitimlerle desteklenmektedir.

Axis, 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren yaklaşık 4,000 kişilik bir gruba sahiptir ve dünya genelinde teknoloji ve sistem entegrasyonu ortaklarıyla işbirliği yaparak müşteri tahlilleri sunar. Axis, 1984 yılında kurulmuş olup merkezi Lund, İsveç’te bulunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen