Cum. May 3rd, 2024


Bergama Belediye’sinin toplumsal belediyecilik anlayışı gereği bebek sahibi olan ailelere özel olarak hayata geçirdiği projesi “Hoş Geldin Bebeğim” de 300’den fazla aileye armağan paketi verildi.  

Bergama Devlet Hastanesi’nde doğum yapmış ebeveynlerin sevincine ortak olunan hizmette yenidoğan bebeğin muhtaçlığı olan 10 kesim eser ikram ediliyor. Hayata gözlerini açan Bergama’nın bebeklerine ikram verilmesi gayesiyle başlatılan, Bergama Devlet Hastanesi’nde doğum yapmış tüm ailelere verilen set ile doğum vakti artan masraflara takviye amaçlanıyor. Paket içeriğinde bebek uyku seti, zıbın ekibi, müslin örtü, şampuan, bebek bezi ve ıslak mendil bulunuyor.

BAŞKAN KOŞTU’DAN AİLE VE BEBEĞE MEKTUP

Paketlerin içerisinde Bergama Belediye Lideri Hakan Koştu’nun bebeklerin ailesi için yazdığı şu mektup bulunuyor; Sevgili Yavrumuzun Değerli Anne ve Babası, Ailenize yeni katılan evladınızın yaşattığı memnunluk ve heyecanınızı paylaşıyor, bebeğinizi sağlıklı, hoş günlerde büyütmenizi diliyorum. Dünyaya gelen her bebek geleceğimiz için birer umut kaynağıdır. Bergama Belediyesi olarak hedefimiz, geleceğimizin umudu olan, sizlerin özveriyle yetiştirdiğiniz çocuklarımıza layık bir Bergama’da daima birlikte yaşamak. Aziz Rabbim yavrumuzun bahtını açık, ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa iyi bir evlat olmasını nasip etsin ve Sevgili Bebek, bu eşsiz kent her vakit senin yanında olacak. Tüm dileğimiz senin düzgün bir geleceğe sahip olman. Güzel ki geldin, yeterli ki Bergama’da doğdun! Seni çok seviyoruz

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen